Info

(P) ThinkDigital este reprezentantul exclusiv de vânzări tip display advertising al TripAdvisor în Romania, Grecia, Bulgaria şi Ungaria

(P) ThinkDigital este reprezentantul exclusiv de...

Autor: Publicitate

05.07.2016, 13:00 50

ThinkDigital, parte a grupului TDG, devine reprezentantul exclusiv al TripAdvisor privind soluţiile avansate de publicitate tip display în Romania, Grecia, Bulgaria si Ungaria.

TripAdvisor este cel mai mare furnizor de informaţii de călătorie din lume, ajutând turiştii să-şi plănuiască şi să rezerve vacanţele. Platforma oferă sfaturile a milioane de turişti plus o varietate largă de destinaţii, punând la dispoziţia utilizatorilor link-uri utile pentru rezervări la cele mai bune preţuri.

Site-urile reunite sub brandul TripAdvisor formează cea mai mare comunitate de travel din lume, ajungând la 340 de milioane de vizitatori unici pe luna.

Conform Comscore (Iunie 2015), unul din doi turişti la nivel global au vizitat TripAdvisor la un moment în căutarea informaţiilor de călătorie.

Odysseas Ntotsikas/ CEO si Fondator TDG a spus despre acest parteneriat: "TripAdvisor are un impact de neegalat asupra zonei de travel şi petrecerii timpului liber, plus un mod unic de a ajunge la consumatorii locali şi străini, ceea ce reprezintă o componentă vitală pentru orice campanie (nu doar din zona de travel) ce are ca target această audienţă mare şi orientată spre zona de mobile".

TripAdvisor oferă oportunităţi variate de promovare atât pe desktop cât şi pe mobil, diverse formate video plus o targetare specifică atât pentru localnici cât şi pentru turiştii străini (zona de lux, familie, business sau călătorii pe distanţe scurte).

„Noul parteneriat completează oferta actuală a ThinkDigital România, care cuprinde o largă varietate de site-uri si branduri cunoscute pe piaţa locală, precum si alte branduri internaţionale cunoscute. Suntem convinşi că partenerii noştri locali, clienţi si agenţii media vor aprecia noua ofertă pe care o construim pentru a conecta eficient brandurile cu consumatorii potriviţi din România”, a completat Cristina Cucuiu, director general al ThinkDigital România.

Detalii despre activitatea TripAdvisor găsiţi si aici, unde a fost publicată prezentarea companiei susţinută în cadrul ICEEfest 2016. Dacă sunteţi interesaţi de variantele de promovare, vă rugăm să ne contactaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO