Info

(P) Unde să investeşti ACUM? Compania din Braşov care are cea mai bună ofertă pentru tine: ”Peste 3.000 de oameni au făcut deja acest pas”

(P) Unde să investeşti ACUM? Compania din Braşov care...

Autor: Publicitate

25.08.2016, 09:00 2824

Toate semnalele care vin din piaţă arată către o dezmorţire a economiei. Unul din cei mai buni speakeri din România, Lorand Soares Szasz, spunea într-unul din cursurile sale: ”Atunci când vezi multe TIR-uri pe şosele înseamnă ca a venit primăvara economică, că economia este din nou pe plus”.

Acest lucru se traduce prin creşterea investiţiilor, prin dezmorţirea ramurilor îngheţate de recesiune şi prin apetitul ridicat al consumatorilor pentru ”mai mult”. Una din industriile care a avut de suferit de pe urma crizei economice a fost cea a construcţiilor – piaţa imobiliară fiind puternic impactată de valul critic care a lovit România în 2008.

Însă una din puţinele companii de dezvoltare imobiliară care  a avut profit pe timp de criză este Maurer Imobiliare (companie fondată de omul de afaceri sas – Simon Andreas Maurer). Tot ea lansează acum o propunere de investiţie care este unică pe piaţa imobiliară: apartamente în rate pe 7 ani, direct la dezvoltator – fără credite, fără bănci.

”Lansăm această ofertă pentru că ne dorim ca oamenii din România să prospere şi să facă o investiţie bună. Oferta se adresează atât celor care doresc să îşi achiziţioneze o locuinţă, dar nu se încadrează în normele bancare (fie banca nu mai are plafon pentru programul Prima Casă, fie creditul ipotecar nu are condiţii avantajoase), dar şi celor care doresc să investească în imobiliare ca într-o afacere. În orice categorie s-ar încadra, clienţii sunt în avantaj: vin la noi doar cu buletinul şi pleacă cu cheile viitoarei lor locuinţe”, afirmă Liviu Andrei, director de dezvoltare la Maurer Imobiliare.

Maurer Imobiliare este compania care dezvoltă în Braşov două proiecte: Avantgarden3 Braşov (ansamblu în care s-au vândut peste 3.000 de locuinţe) şi Maurer Residence (cartier în care vor fi ridicate 750 unităţi locative – din acestea fiind deja vândute peste 300).

Intraţi chiar acum pe www.avantgarden3.ro şi puteţi discuta LIVE cu un consultant de vânzări care este la dispoziţa dumneavoastră, iar informaţii puteţi cere şi pe paginile de Facebook ale companiei – Maurer Imobiliare, Avantgarden3 Brasov sau Maurer Residence.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO