Info

(P) VIDEO | S-a deschis cel mai mare showroom Rovere Mobili din România. Magazinul se află în zona Băneasa şi se întinde pe o suprafaţă de peste 4.000 mp

Autor: Publicitate

18.05.2022, 17:18 665

Cel mai mare showroom Rovere Mobili din România a fost inaugurat joi, 12 mai, în zona Băneasa din Capitală. Se întinde pe o suprafaţă de peste 4.000 mp şi se adresează tuturor iubitorilor de frumos.

La eveniment au fost prezenţi, printre alţii, Andreea Raicu, Anca Serea, Sânziana Negru, dar şi chef Antonio Pasarelli.

Rovere, un brand italienesc cu istorie de peste 20 de ani în România, are deja 12 showroom-uri în principalele oraşe din ţara noastră, unde se comercializează mobilă luxury. Cel mai nou magazin se află pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti 89A.

„Suntem amplasaţi în noua clădire de birouri Miro, lângă mall-ul din Băneasa, şi ne situăm pe o suprafaţă mult mai mare decât cea pe care am avut-o înainte. Practic, nu e o deschidere a unui magazin nou, ci o relocare a celui existent din Băneasa, cu o suprafaţă de 4.000 m². Este, practic, cel mai mare showroom la nivel de grup Rovere şi vine cu o abordare nouă şi foarte diferită, pentru că avem atât zona de suprafaţă, cât şi zona de produse care sunt mai mult decât exclusiviste şi, practic, mergem către tendinţa pe care am avut-o întotdeauna şi anume a comercializării produselor de lux”, a declarat Ionela Bercu – Managing Director Rovere Mobili.

De asemenea, Ionela Bercu a explicat care sunt preferinţele oamenilor, în momentul în care vin să îşi cumpere mobilă luxury, dar mai ales care sunt tendinţele în acest moment.

„E foarte important de ştiut, în primul rând, că oamenii ne aleg pentru design. Suntem un brand care comercializează mobilier italian şi ăsta e şi motivul pentru care suntem o destinaţie de referinţă la nivel naţional pentru tot ce înseamnă design italian. În materie de tendinţe, acestea sunt într-o continuare schimbare, mai ales după zona de pandemie în care am trecut şi oamenii îşi doresc mai mult frumos, în care investesc mai mult în tot ceea ce înseamnă frumos şi tocmai de asta şi prin acest showroom am reuşit să ajungem, cumva, o destinaţie în sine pentru iubitorii frumosului”, a spus ea.

Consiliere în showroom

Ionela Bercu, Managing Director Rovere Mobili, a precizat că orice client care trece pragul acestui showroom beneficiază de ajutor profesionist pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru locuinţa fiecăruia.

„Nu doar că există consilieri de vânzare, dar în momentul în care există o amenajare completă, avem un pachet întreg de servicii, care merge de la consilierea de vânzare până la puncte de proiectare, de randare. În momentul în care clientul vine aici, îl consiliem pe toate aspectele de care are nevoie, până la momentul montajului”, a adăugat Ionela Bercu.

În final, ca o concluzie, ea a precizat că e cel mai important să avem un cămin în care să ne simţim bine, care să fie corect mobilat: „Trăim într-o epocă a vitezei, în care ne petrecem foarte puţin timp acasă. În schimb, timpul acela puţin e important să fie de calitate şi să mă simt bine în căminul în care locuiesc, astfel încât să pot să petrec un timp corespunzător şi cu piese frumoase, care să mă încarce de fiecare dată când ajung acasă”.

Totodată, Ionela Bercu a spus că oamenii investesc cel mai mult în zona de bucătărie, care este cea mai importantă piesa dintr-o casă, indiferent dacă e la curte sau este un apartament….

„Mobila este o artă” – Ionela Bercu – Managing Director Rovere Mobili.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO