Info

WU Executive Academy şi Ziarul Financiar oferă o bursă de 25.000 euro pentru managerii şi antreprenorii români care doresc să urmeze un program de Executive MBA

WU Executive Academy şi Ziarul Financiar oferă o bursă...

Autor: Publicitate

11.04.2018, 11:02 559

WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business (WU) - cea mai mare universitate de business din Europa, în parteneriat cu Ziarul Financiar, oferă o bursă de studiu în valoare de 25.000 de euro pentru programul de EMBA pe care universitatea austriacă îl organizează în Bucureşti. Programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy este singurul program triplu acreditat EQUIS, AACSB şi AMBA din România şi se situează constant în topurile celor mai bune programe de Executive MBA din ţară. Perioada de înscriere pentru bursă este 11 aprilie – 23 mai.

Începerea programului va avea loc pe 15 noiembrie 2018, acesta desfăşurându-se pe parcursul a 18 luni, în Bucureşti, în regim part-time, ceea ce le oferă studenţilor posibilitatea de a nu renunţa la locul de muncă. În cadrul programului, studenţii beneficiază de trei module internaţionale, în Austria şi SUA şi de expertiza profesorilor de la cele mai prestigioase universităţi internaţionale: IESE – Spain, Esade Business School – Spania, Frankfurt School of Finance - Germania şi Carlson School of Management – USA. Programul Executive MBA Bucharest se adresează managerilor cu o experienţă de minim 5 ani în domeniu şi care au înregistrat un progres solid în carieră.

“Bursa oferită de WU Executive Academy în parteneriat cu Ziarul Financiar este o tradiţie anuală prin care urmărim să susţinem managerii şi antreprenorii talentaţi, care se remarcă prin calităţi profesionale deosebite. Aceasta se adresează tuturor celor interesaţi de programul nostru de EMBA, cu condiţia să întrunească regulile de înscriere. Aşteptăm cu entuziasm aplicaţiile participanţilor din acest an.a declarat Adriana Georgescu, Program Manager al programului Executive MBA Bucharest.

Înscrierile pentru bursa au loc în perioada 11 aprilie – 23 mai şi se fac prin completarea aplicaţiei online. La finalul acesteia veţi primi un email, pe care trebuie să îl păstraţi în inbox, în care vi se va cere completarea a 5 paşi:

1.      Informaţii generale despre dvs.

2.      Informaţii despre studiile absolvite

3.      Informaţii despre experienţa profesională

4.      Confirmarea aplicaţiei

5.      Trimiterea documentelor pe email

a.      Scrisoarea de motivare / Template (PDF)

b.      2 scrisori de recomandare / Template (PDF)

c.       Copie de pe diploma originală împreună cu foaia matricolă

d.      Traducere autorizată a diplomei şi a foii matricole în engleză sau germană/ Regulamentul aici

e.      CV-ul în limba engleză

f.        O fotografie tip paşaport în format digital;

g.      O copie a paşaportului / CI;

Toate acestea vor fi trimise la adresa de e-mail emba-buc@wu.ac.at. Aplicaţiile vor fi analizate de o comisie formată din reprezentanţi ai WU Executive Academy şi ai Ziarului Financiar. Fiecare candidat trebuie să vină la interviu cu dosarul fizic şi documentele în original. Beneficiarul bursei de studiu va fi anunţat pe data de 4 iunie 2018.

Mai multe informaţii despre înscriere puteţi găsi pe www.zf.ro/ExecutiveMBA .

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa şi una din cele două universităţi de afaceri din lume vorbitoare de limba germană care îndeplinesc standardele ridicate ale acreditărilor AACSB, AMBA şi EQUIS. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputaţie excepţională în calitate de furnizor de educaţie în domeniul managerial. Portofoliul educaţional al WU Executive Academy include programe de MBA, Executive MBA, Professional MBA, Master of Laws, certificări universitare, programe corporate, dar şi diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educaţie în Europa Centrală şi de Est.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO