Info

Ziarul Financiar vă urează LA MULŢI ANI! Vă mulţumim că aţi fost alături de noi şi în 2019 şi vă dorim ca 2020 să fie un an şi mai profitabil

31.12.2019, 14:57 487

Ziarul Financiar vă mulţumeşte pentru că aţi fost alături de noi şi în 2019, fie că sunteţi cititori, advertiseri, parteneri de afaceri sau oameni de business despre care scriem. Cu ajutorul vostru am putut să urmărim şi să vă transmitem ce se întâmplă în economie, în businessul românesc şi în lume. Împreună, am putut să povestim despre voi, despre români, despre afaceri, despre salarii, despre evoluţii, schimbări şi direcţii. 

Noi am ţinut sub microscop anul 2019 cu sute de articole publicate zilnic, mii de analize, zeci de suplimente şi anuare, pentru că fiecare business este important pentru economia României. Vă promitem că şi în 2020 vom fi la fel de atenţi la fiecare aspect din economie. 

ZF vă urează sărbători fericite, să aveţi un an bun şi fără surprize fiscale neplăcute! Ne dorim să vă revedem în 2020, la fel de flămânzi după informaţie, la fel de dornici să vedeţi ce s-a mai întâmplat în business-ul românesc. 

La mulţi ani, 2020! 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO