Media & Advertising

5.000 de leduri si efecte speciale. Vedeţi aici decorul în care se vor desfăşura semifinalele "Românii au talent" - GALERIE FOTO

5.000 de leduri si efecte speciale. Vedeţi aici decorul în care se vor desfăşura semifinalele "Românii au talent" - GALERIE FOTO

Cum arată decorul în care se vor desfăşura semifinalele "Românii au talent"

Autor: Pro TV

31.03.2011, 13:12 47

Weekendul acesta, pe 1 si 2 aprilie, de la ora 20:30, ProTV dastartul semifinalelor "Romanii au talent". Acestea for fi difuzatelive dintr-un platou special amenajat in Buftea.

Noul decor, impresionant atat ca dimensiuni cat si ca productionvalue, a fost construit in decurs de 9 saptamani de o echipaformata din 50 de oameni. Scenografia este semnata de Petre Talea,cel care lucreaza si pentru "Dansez pentru tine" si "Serviciulroman de comedie". Acesta a transpus logo-ul emisiunii, cu stele,pe scena pe care urmeaza sa performeze semifinalistii.

Noul platou al emisiunii "Romanii au talent" are o scena de 200de metri patrati si, pentru prima oara, au fost folosite peste 5000de leduri care pun in valoare decorul si care accentueaza geometriaspatiului si conceptul inedit pentru un show de televiziune.

Editiile live care vor fi transmise din acest platou, 4semifinale si marea finala, presupun si colaborarea cu o echipaspecializata in efecte speciale, pentru ca prestatia concurentilorva fi insotita de artificii, efecte pirotehnice, etc.

Si, ca spectacolul sa fie complet, vor fi folosite 12 camere defilmat pentru ca telespectatorii sa nu piarda niciun detaliu alacestei emisiuni fenomen. Arena eroilor va fi deschisa vineri, 1aprilie, de la ora 20:30, cand va fi difuzata in direct primasemifinala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO