Media & Advertising

Calendarul de business al săptămânii ZF & BM

Galerie foto

Galerie foto

25.05.2015, 00:07 148
Azi, 25 mai

Conferinţa ZF Agribusiness

Noul program de fonduri europene pentru agricultură, creşterea gradului de industrializare din piaţa laptelui şi a cărnii şi investiţiile în tehnologie sau în terenuri sunt câteva dintre cele mai fierbinţi subiecte aflate pe agenda evenimentului ZF „Agricultura intră în febra banilor europeni”, organizat astăzi. Conferinţa, cu începere de la ora 9:00, are loc în Bucureşti la World Trade Center.

 

Marţi, 26 mai

Conferinţa ZF Construction & Infrastructure Summit

După mai bine de şase ani de criză, în care industria construcţiilor a fost unul dintre cele mai afectate sectoare de criză, 2015 pare a fi lumina de la capătul tunelului. Despre hărţi, planuri, masterplanuri, bugete şi realităţi în sectorul construcţiilor veţi afla la evenimentului ZF Construction & Infrastructure Summit, ce va avea loc mâine, 26 mai, de la ora 9.00, la World Trade Center.

 

Miercuri, 27 mai

Conferinţa ZF Cei mai mari jucători din economie

Jumătate din cifra de afaceri totală a companiilor din România este generată de 1.200 de jucători, firme care adună în bilanţuri 130 de mld. euro. Cum pot fi atrase noi investiţii de mari di­men­siuni în economia românească, atât ale antre­pre­no­rilor cât şi ale multinaţionalelor? Răspun­sul îl puteţi afla la conferinţa ZF Cei mai mari jucători din eco­nomie, din 27 mai, ora 9.00, la hotel Radisson Blu.

Eveniment BM Meet the CEO: Boris Billich, CEO al Mercedes-Benz România

Meet the CEO este un eveniment cu frecvenţă lunară, la care participă un număr de 20 de invitaţi. Pe 27 mai, de la ora 17.00, Boris Billich, CEO al Mercedes-Benz România, va vorbi în cadrul evenimentului organizat de Business Magazin despre experienţa sa de peste 20 de ani în cadrul Mercedes-Benz şi despre mandatul pe care l-a preluat în iunie 2013 la şefia Mercedes-Benz România.

 

Joi, 28 mai

Gala BM Tineri manageri - 1.000 de oameni, zece ani

Gala Tineri manageri de top pune în scenă şi în cea de-a zecea ediţie viziunea celor care reprezintă „noul val“, a celor care transformă vizibil România prin energia şi creativitatea lor. În zece ani Business Magazin a adunat poveştile a 1.000 de tineri manageri, prezentul României, generaţia de aur a busines­sului, care va fi premiată în cadrul unei gale organizate pe 28 mai.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO