ZF 24

Business-ul nostru este România: Ce înseamnă Ziarul Financiar astăzi

Business-ul nostru este România: Ce înseamnă Ziarul...
17.11.2013, 20:30 363

Lansat în 1998, Ziarul Financiar apărea în ediţie print cu 50 de ştiri de business. Acum, în 2013, Ziarul Financiar scrie zilnic 250 de ştiri de business care sunt distribuite către cititorii săi prin mai multe canale: print, zf.ro, ZFCorporate.ro, ZFEnglish.com, live.zf.ro (emisiunea TV  online de business), versiune de mobil, aplicaţii de tabletă şi de mobil pentru Android şi iOS, newslettere, Facebook, Twitter. 

Anual, ZF oferă cititorilor săi radiografii fidele ale celor mai importante sectoare din industrie, precum şi clasamente sau cataloage cu oamenii care stau în spatele celor mai importante companii din România.

În cele 40-50 de evenimente organizate anual, ZF reuneşte peste 4.000 de oameni de business şi reprezentanţi ai autorităţilor pentru a dezbate evenimentele de actualitate din economie.

Energie, farma, bancar, digital, mobile sunt domeniile pentru care ZF dedică anual evenimente de amploare în cadrul cărora cei mai importanţi jucători prezintă situaţii, dezbat probleme şi trasează tendinţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO