Media & Advertising

Ce puteţi citi în noul număr al revistei După Afaceri Premium

Ce puteţi citi în noul număr al revistei După Afaceri...

Autor: Roxana Petrescu

29.05.2015, 00:07 122

Noua ediţie a După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle care apare azi alături de Ziarul Financiar, se concentrează în jurul temei „Less is more“ şi propune o serie de interviuri şi materiale care arată că de cele mai multe ori eleganţa şi rafinamentul stau în lucrurile şlefuite până la perfecţiune, în abordările care ne fac tuturor viaţa mai uşoară. În paginile ediţiei din iunie veţi face cunoştinţă cu Cosmin Ban, directorul diviziei de lux a L’Oreal România, dar şi cu David Frossard, proprietarul casei franceze de parfum Les Liquides Imaginaires.

Chef Foa vă va arăta cum se împacă stelele Michelin cu street food-ul pentru corporatişti, iar Ian Millar vă va dezvălui secretele dintr-un pahar de whisky Glenfiddich. Arhitecţii care au conceput proiectul bistroului Simbio, unul dintre cele mai populare locuri din Bucureşti, vor vorbi despre ultimele tendinţe din design, dar şi despre una dintre cele mai importante lucrări pe care le pregătesc acum.

În COVER STORY vă prezentăm trei oameni care credem noi că ilustrează prin munca lor cel mai bine conceptul „Less is more.“ Nu vă spunem mai multe, vă invităm să-i descoperiţi, dar vă mai precizăm că vom încheia ediţia în forţă cu un road trip de senzaţie în Italia şi Spania la bordul unor maşini spectaculoase, iar la final trecem Oceanul cu un reportaj de travel inedit. Şi pentru că ne dorim să avem cititori din ce în ce mai prosperi vă spunem şi cum puteţi să vă transformaţi pasiunea pentru lux în profit. Pentru noi achiziţii, cu stil, bineînţeles.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO