Media & Advertising

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al revistei BUSINESS Magazin

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână...

Autor: Ioana Matei

25.06.2018, 00:04 240

♦ „Cei trei care împart harta McDonald’s“ este materialul de copertă al revistei Business Magazin de săptămâna aceasta. Luiza Nicolae, Lucian Zărcan şi Marius Georgescu au parcurs toate etapele profesionale în cadrul McDonald’s: trainee, store manager şi apoi prima linie de management.
Brandul de restaurante (operat în prezent prin compania Premier Restaurants România) a evoluat pe parcursul a 23 de ani de la venituri de 1,2 milioane de lei, generate iniţial de restaurantul aflat la parterul magazinului Unirea din Bucureşti, la 72 de unităţi răspândite în întreaga ţară, cu afaceri totale de peste 687 milioane de lei şi profit net de 79 de milioane de lei. Numărul angajaţilor a crescut direct proporţional cu al restaurantelor: de la primii 14 recrutaţi la peste 4.500 anul trecut. Luiza Nicolae, directorul de operaţiuni al companiei, alături de Lucian Zărcan şi Marius Georgescu, cei doi manageri de operaţiuni, formează, de la 1 ianuarie 2018, echipa responsabilă de coordonarea operaţiunilor unităţilor McDonald’s la nivel naţional şi, implicit, de toţi angajaţii care lucrează în cadrul acestora. Lucian Zărcan coordonează regiunea de est şi de sud-est, Marius Georgescu, regiunea centrală şi de vest, Luiza Nicolae fiind responsabilă de coordonarea întregului lanţ. Cum şi-au clădit o carieră în cadrul liderului pieţei de restaurante şi care sunt planurile lor în continuare aflaţi din ediţia curentă a BUSINESS Magazin.

♦ Schimbările sunt tot mai alerte şi mai vizibile în toate domeniile de activitate. Ce se întâmplă în retail şi în general în universul dezvoltatorilor povesteşte în noul număr al BUSINESS Magazin Tatian Diaconu, CEO al Ceetrus România, companie care până recent s-a numit Immochan.

♦ Şi bankingul trece printr-o serie de schimbări fundamentale, iar băncile nu numai că trebuie să devină digitale pentru a satisface pretenţiile tot mai ridicate ale clienţilor, ci trebuie să facă faţă şi start-up-urilor fintech, o ameninţare pentru acestea similară cu Uberul pentru taxiuri. Care este soluţia ING în această bătălie veţi putea citi în BUSINESS Magazin.

♦ Organizarea cupei mondiale de fotbal de anul acesta a fost câştigată de Rusia în 2010. Vladimir Putin, liderul autoritar al Rusiei, devine astfel primul autocrat care găzduieşte competiţia de la junta militară din Argentina din 1978. Cum a pierdut Occidentul FIFA veţi putea citi în cea mai recentă ediţie a BUSINESS Magazin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO