Media & Advertising

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al revistei Business Magazin: Care sunt preocupările din afara scenei de business ale şefelor de companii

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână...

Autor: Ioana Mihai-Andrei

20.03.2017, 00:05 55
► „Excelenţa de 100 de ori”, materialul de pe coperta Business Magazin din această săptămână, prezintă preocupările din afara scenei de business ale şefelor de companie. Ce idei au despre implicarea în societate, despre felul în care ar putea fi schimbată în bine România. Ce le motivează. Ce le inspiră. Care sunt, până la urmă, priorităţile, ţelurile lor. Cum evaluează implicarea mediului de afaceri în societate. Şi, pentru că e cumva la ordinea zilei să ne exprimăm dorinţele şi ideile în ce priveşte parcursul României, le-am invitat la un exerciţiu de imaginaţie. Aşa cum în poveşti un personaj poate deveni împărat pentru o zi, le-am rugat să e­nu­mere cele mai importante decizii pe care le-ar lua dacă ar fi pentru o zi pre­şedinte. Au dezvăluit noi faţete ale ex­celenţei, pe mai multe planuri, nu doar în sfera de bu­siness, unde meritele lor sunt recunoscute.
 
► Doar unu din zece români folosea un smartphone în urmă cu cinci ani, dar numărul acestora depăşeşte acum jumătate din totalul populaţiei. Adopţia tehnologiei ridică mai multe semne de întrebare, unele dintre acestea referindu-se la impactul pe care noile obiceiuri de consum îl vor avea asupra mediului de business din România. Cum redefineşte smartphone-ul ideea de business, pe larg, într-un material din Business Magazin.
 
► Firma de IT Qubiz, cu birouri în Oradea şi Cluj-Napoca, este un bun exemplu de răsturnare a miturilor cu ardeleni: ritmul de creştere al companiei, atât prin prisma numărului de angajaţi, cu 210% în ultimii patru ani şi al cifrei de afaceri, cu mai bine de 250% în acelaşi interval de timp, este printre cele mai rapide la nivel european. Marcel Anghel şi-a început traseul antre­pre­norial în urmă cu 25 de ani, iar domeniul ales, din start, a fost în aria de software. Cum a evoluat de-a lungul anilor piaţa şi cum s-a reinventat antreprenorul arată un articol din revista Business Magazin din această săptămână.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO