Media & Advertising

Cine este Adrian Ţuţu, câştigătorul finalei "Românii au talent"

Cine este Adrian Ţuţu, câştigătorul finalei "Românii au talent"

Adrian Ţuţu

Autor: Pro TV

26.04.2011, 12:34 2919

AdrianŢuţuacâştigat finala concursului "Românii au talent", difuzată luniseara la Pro TV. Adrian Ţuţu, în vârstă de 19 ani,va intra în posesia unui premiu de 120.000 de euro.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

AdrianŢuţu, învârstă de 19 ani, a venit la preselecţia "Românii au talent"deoarece pe scenă se simte mai aproape de părinţii săi. Este orfande la o vârstă fragedă. Şi-a pierdut ambii părinţi când nuîmplinise 5 ani. O vreme a rămas în grija bunicii iar apoi s-ahotărât să ia viaţa în piept şi s-a mutat singur în apartamentullăsat de părinţii lui.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

A muncit pe şantier, însănicio clipă nu a renunţat la pasiunea lui: muzica. El crede căpasiunea pentru cântat a moştenit-o şi şi-a descoperit-o la 14 anicând a compus o piesă pentru părinţii lui.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

AdrianŢuţuatrebuit să renunţe la şcoală şi munceşte în diverse locuri pentru aputea să se întreţină singur.

De "Românii autalent" a aflat de la un prieten. Nu a stat nicio clipă pegânduri şi s-a înscris pe site-ul emisiunii. Pe tren a compus şipiesa care l-a făcut vestit: "E evident, românii autalent".

Dacă la preselecţii Adrian Ţuţu s-a prezentat cu un imn alemisiunii şi al românilor talentaţi, în semifinală, s-a reinventatşi le-a transmis gândurile lui bune tuturor prin mesajul:"Iubiţi-vă părinţii!".

În finală, Adrian Ţuţu a venit pe scena "Românii au talent" cu unnou mesaj pe care l-a transmis tuturor: "Sunt român, deci pot!".Astfel, Adrian Ţuţu a impresionat din nou juriul.

După o finală incendiară în care toţi concurenţii s-au prezentatadmirabil, în urma voturilor publicului şi după o luptă strânsă, peprimul loc la "Românii au talent" s-a clasat Adrian Ţuţu. Dintrecei 12 finalişti publicul a desemnat un singur câştigător, care ameritat să intre în posesia a 120.000 de euro, pe AdrianŢuţu.

Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent" s-ausituat Narcis Iustin Ianău şi Valentin Dinu, care au impresionatdin nou publicul, telespectatorii şi juriul cu vocile lordeosebite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO