Media & Advertising

Florin Călinescu revine la Pro TV

no title

Autor: Madalina Cerban

23.04.2012, 14:29 9318

Florin Călinescu o interpretează pe Tanti Florica, un personaj vorbăreţ, curios şi băgăcios, într-un nou sitcom, pentru care au început deja filmările în Studiourile MediaPro şi care va fi difuzat din toamnă la Pro TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Tanti Florica este un personaj din cale-afară de vorbăreţ, curios şi băgăcios şi face furori prin Buftea. Este nimeni alta decât Tanti Florica, o femeie care a ştiut întotdeauna cum să depăşească greutăţile folosindu-se din plin de umorul care a consacrat-o şi pe care telespectatorii Pro TV o vor cunoaşte în această toamnă.

Sitcomul, adaptare a unuia dintre cele mai cunoscute show-uri din Marea Britanie şi Irlanda - "Mrs. Brown's Boys", îi oferă lui Florin Călinescu şansa de a-şi arăta o latură sensibilă, de vreme ce interpretează rolul unei mame iubitoare, văduvă, care, deşi adoră să afle tot ce mişcă în viaţa celor din jurul ei, îşi iubeşte mai presus decât orice copiii, iar familia reprezintă cel mai important lucru din lume.

Despre faptul că joacă un rol de travesti, Florin Călinescu, cel care interpretează rolul principal, spune că "atunci când te faci actor, eşti pregătit să joci aproape orice" şi că această ipostază "e o comedie implicită".

"Tanti Florica este o mamă văduvă care îşi creşte singură copiii, într-o familie simplă de cartier, cu probleme reale", spune Florin Călinescu.

Tocmai pentru ca românii să se regăsească în producţie, scenariul a fost adaptat. "Erau conotaţii britanice destul de clare şi a trebuit să le facem autentice, ca românii să rezoneze", a precizat Florin Călinescu.

Regizorul producţiei "Tanti Florica" este nimeni altul decât britanicul Ben Kellett, cel care regizează şi "Mrs. Brown's Boys".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO