Hallmark Channel îşi schimbă numele în Diva Universal

21 sep 2010 Ziarul Financiar

Televiziunea de filme Hallmark Channel îşi va schimba numele în Diva Universal, începând cu 3 octombrie, a anunţat Laxmi Hariharan, Marketing Director Europa Centrală şi de Est Universal Networks International, marţi, în cadrul unui eveniment organizat la Bucureşti, informează Mediafax Business.

Potrivit lui Laxmi Hariharan, mişcarea face parte din strategia Universal Networks International de a-şi armoniza canalele de televiziune sub cinci branduri esenţiale, livrând un conţinut proaspăt şi original pentru audienţele locale din întreaga lume.

Diva Universal se va lansa duminică, 3 octombrie, cu premiera producţiilor "Blonda de la Drept" şi "Blonda de la Drept 2", cu Reese Witherspoon, urmată de premiera primelor două episoade din "Ofiţeri începători/ Rookie Blue)", un nou serial american şi conţinut original exclusiv UNI, cu Missy Peregrym şi Gregory Smith. Citiţi mai multe pe www.mediafax.biz.

 
Cuvinte cheie:
Hallmark Channel
, Diva Universal
, post de televiziune

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide