Media & Advertising

Hobby-ul secret al rapperului Puff Daddy: Colecţionează seturi de ceai

Hobby-ul secret al rapperului Puff Daddy: Colecţionează...

Autor: Letitia Provian

20.08.2016, 21:38 92

Sean 'Diddy' Combs a dezvăluit că îi place să colecţioneze seturi de ceai. Rapperul în vârstă de 46 de ani - care şi-a înfiinţat propria sa casă de discuri în 1993, Bad Boy Entertainment, a povestit care este hobby-ul său secret înt-un interviu acordat revistei Us Weekly, în cadrul secţiunii '25 Things You Don't Know About Me/ 25 de lucruri pe care nu le ştii despre mine'.

Diddy - care s-a depărţit recent de fosta sa iubită, actriţa şi dansatoarea Cassie Ventura- s-a intitulat şi drept un ''romantic incurabil''.

Tată a şase copii, a fiilor Quincy, 25 de ani, Justin, 22, Christian, 18 ani şi a fiicelor sale Chance, 10 ani, precum şi a gemenelor D'Lila şi Jessie, în vârstă de nouă ani, a vorbit şi despre capriciile şi tabieturile sale: ''Dacă nu sunt proaspăt tuns, mă simt incomplet'' şi ''Mănânc sos de mere la toate mesele''.

De asemenea, P. Diddy a avut cuvinte de laudă faţă de modelul Naomi Campbell şi de regretatul preşedinte sud-african Nelson Mandela.

Acesta a declarat: ''Naomi Campbell e ca o soră pentru mine,'' şi ''Cea mai impresionantă şi inspiratoare persoană pe care am cunoscut-o vreodată în viaţa mea a fost Nelson Mandela.''

Înainte de a deveni faimos ca rapper, Diddy a mai povestit că în trecut a lucrat ca ''portar la un hotel Marriott''.

Între timp, vedeta a fost nevoită să-şi amâne turneul său din cauza unei răni la umăr. Rapperul trebuia să înceapă turneul Bad Boy Family Reunion în Columbus, Ohio, pe 25 august, dar a amânat evenimentul până pe 1 septembrie în Chicago pentru a avea suficient timp în vederea recuperării după o operaţie recentă.

Purtătorul său de cuvânt a declarat că amânarea îi va oferi ''timpul necesar pentru a-şi reveni şi a le oferi fanilor experienţa incredibilă de pe scenă pe care o aşteaptă de la un spectacol al lui Puff Daddy''.

Turneul de concerte îi va reuni alături de artist pe alţi cântăreţi ai Bad Boy Records precum Lil' Kim, Faith Evans and French Montana.

Mogulul şi rapperul Puff Daddy continuă să se situeze pe prima poziţie în clasamentul celor mai bogaţi rapperi: are un venit net de 750 milioane de dolari. Câştigurile lui Puff Daddy provin din contractul cu societatea Diageo, ce produce vodka Ciroc, din banii manevraţi în firma ce se ocupă de administrarea platformei de televiziune pe care a lansat-o, Revolt, şi din linia sa personală de modă, Sean John.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. Printre albumele sale de succes se află câteva materiale discografice de mare succes, precum "The Saga Continues" din 2001 şi "Last Train to Paris" din 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO