Media & Advertising

Lowe Group România pune un argentinian la conducerea echipelor creative ale agenţiilor din grup

Lowe Group România pune un argentinian la conducerea...

Autor: Roxana Rosu

22.01.2018, 11:53 353

Lowe Group, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare prezente în România, l-a numit pe Damian Nuñez în funcţia de Chief Creative Officer, acesta urmând să coordoneze echipele creative ale agenţiilor din grup.

Damian Nuñez este un creativ cu peste 14 ani de experienţă internaţională şi peste 60 de premii la festivalurile din industrie.

„Ambiţiile noastre încep şi se termină cu oamenii şi cu clienţii noştri, aşa că ne-am dorit un CCO care să se potrivească acestei abordări de business: orientat spre soluţii, îndrăgostit de produs şi preocupat de echipă. Damian are o experienţă internaţională impresionantă şi o mare pasiune pentru creaţie, este foarte matur, strategic şi fun to work with”, spune Hortensia Năstase, Vice President Creative Services, Lowe Group România.

Noul manager a lucrat în trecut pentru agenţii din pieţe complet diferite, de la buticuri creative de mici dimensiuni la companii cu peste 500 de angajaţi. Şi-a început cariera în agenţii prestigioase din Argentina, unde a predat, de asemenea, cursuri de Creativitate şi Art Direction la Escuela Superior de Creativos Publicitarios din Buenos Aires şi la Universitatea Siglo XXI din Córdoba. Apoi a lucrat pentru mai mulţi ani în Miami, Los Angeles şi Dallas, iar în 2016 s-a mutat în Europa.

„Ştiam că MullenLowe este un brand internaţional cunoscut şi respectat, dar recunosc că am fost impresionat de Bucureşti, de cât de familiar este totul şi cât de calzi sunt oamenii. Vibe-ul de aici este similar celui din agenţiile din Buenos Aires şi, când am cunoscut top management-ul Lowe Group, m-am bucurat să descopăr că împărtăşim aceeaşi viziune, energie şi pasiune. Talentul este aici, brief-urile sunt aici. Sunt norocos că am lucrat cu unii dintre cei mai buni directori de creaţie din lume, iar obiectivul meu este să valorific suma experienţelor pe care le-am avut şi să ajut echipa din România să-şi maximizeze potenţialul imens în excelenţă creativă”, spune Damian Nuñez, CCO, Lowe Group România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO