Media & Advertising

Marile nume ale Internetului se aduna din nou la Bucuresti

Marile nume ale Internetului se aduna din nou la Bucuresti
30.04.2013, 18:20 912
 

Companii si branduri majore ale Internetului se aduna la Bucuresti, in 6 si 7 iunie, pentru ICEEfest.

Lista speakerilor deja confirmati anunta un eveniment de anvergura. De la Facebook, Google, Youtube, Skype, Yahoo, PayPal, Microsoft pana la BBC sau HBO, continuand cu reprezentanti de varf ai unor grupuri de comunicare majore din lume, precum Saatchi & Saatchi, Duval Guillaume Modem, Draftfcb, McCann Erickson, Grey Group, Mediabrands Worldwide, Lbi si altii.

O atentie mult mai mare va primi, anul acesta, si zona dedicata jocurilor si internetului mobil, printre speakerii confirmati fiind deja reprezentanti ai Deezer, Orange, Ubisoft sau Gameforge.

Evenimentul va avea si o parte de divertisment, care cuprinde momente de stand-up comedy, o seara dedicata filmelor virale si umorului online, un concurs al dezvoltatorilor de aplicatii mobile, ceremonia de decernare a premiilor IAB MIXX precum si intalniri inedite intre vedete de prin rang si fanii lor de pe Facebook.

“Pe langa expozitia de tehnologie si evenimentele din cadrul festivalului, anul acesta vom avea practic doua conferinte care se vor derula in paralel. Una este dedicata zonei care tine de inovatie si creativitate, cea de-a doua este axata pe chestiuni mult mai practice, actuale. Fiecare va dispune de o scena si de o sala separata”, spune Dragos Stanca, managing director Thinkdigital, compania care organizeaza evenimentul.

ICEEfest – prescurtare de la la Interactive Central and Eastern Europe Festival - este noul brand sub care evenimentul lansat local ca RoNewMedia in 2008 a atacat, incepand de anul trecut, piata marilor evenimente din domeniul tehnologiei si industriei digitale din regiune.

Festivalul este organizat in parteneriat cu Orange si cu sprijinul Microsoft- prin Internet Explorer 10 si Windows 8 – si se va desfasura in 6 si 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Shopping City. Biletele sunt disponibile pe site-ul oficial www.ICEEfest.comiar zona expozitionala a evenimentului este inca deschisa partenerilor.

IMPORTANT! Cititorii zf.ro beneficiaza de o reducere de 15% fata de orice pret afisate pe site, daca trimit un email cu subiectul ZF ICEEfest la adresa tickets@thinkdigital.net pana cel tarziu vineri, 5 mai!

In plus, cumparatorii biletelor Full Pass pentru cele doua zile ale festivalului primesc automat un abonament pe 1 an la publicatiile Ziarul Financiar si Business Magazin.

Ziarul Financiar si Business Magazin sunt parteneri media la ICEEfest 2013.

Foto: ICEEfest.jpeg

Explicatie foto: Imagine de la ultima editie RoNewMedia, cand a fost anuntat ICEEfest

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO