Media & Advertising

Mediafax Zoom: Fotojurnalişti români

Mediafax Zoom

Mediafax Zoom

Autor: Ştefan Stan

07.05.2014, 11:13 68

Continuând tradiţia promovării fotojurnalismului de calitate în România, Mediafax Zoom deschide azi o nouă serie de galerii foto ce vor promova fotojurnalişti români cu experienţă şi un cuvânt de spus atât în presa română cât şi în cea internaţională. Fotografiile acestora au ajutat zi de zi publicul să înţeleagă mai bine realitatea românească, să cunoască personajele care au fost în centrul ştirilor, să empatizeze cu cei care aveau nevoie de ajutor şi să se bucure alături de oamenii care şi-au văzut visele împlinite.

Daniel Mihăilescu, fotojurnalist român în cadrul agenţiei de presă Agence France-Presse – AFP este cel care deschide seria de galerii foto de autor. Şi-a început cariera în anul 1994 la ziarul "Cotidianul", condus la acea vreme de Ion Raţiu, un loc pe care îl consideră ca fiind cel mai frumos proiect jurnalistic la care a luat parte. Au urmat România Libera şi Evenimentul Zilei, iar din anul 2003 fotojurnalist în cadrul Agence France-Presse.

Citiţi articolul integral pe mediafaxzoom.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO