Media & Advertising

Noul www.csid.ro – citeşte-l sănătos!

Noul www.csid.ro – citeşte-l sănătos!
20.11.2013, 18:00 98

Din noiembrie, www.csid.rovine în întâmpinarea userilor cu un layout proaspăt şi cu conţinut mult mai bogat, adaptat nevoilor acestora, tot mai preocupaţi de reţeta unui stil de viaţă sănătos.

Astfel, noul www.csid.rodevine un spaţiu dinamic în care userii au acces la cei mai buni specialişti, primesc informaţii relevante legate de tot ce e nou în materie de wellness şi au la dispoziţie aplicaţii care le oferă informaţii utile în lupta cu kilogramele.

Cu un conţinut exact şi permanent updatat, secţiunea dedicată sănătăţii din noul www.csid.roreprezintă cel mai accesibil şi util instrument în prevenirea afecţiunilor şi adoptarea unui regim de viaţă sănătos, precum şi un sprijin real în lupta împotriva problemelor de sănătate.

Structurată pe categorii de conţinut, secţiunea de sănătate din noul www.csid.ro îşi propune să acopere întreaga arie medicală livrând userilor date exacte ce pot fi filtrate după mai multe criterii. Astfel, aceştia obţin exact informaţia căutată şi toate detaliile relevante.

Noul www.csid.ro îşi surprinde userii şi cu un quiz captivant: Sănătatea de la A – Z. Utilizatorii sunt invitaţi să descopere cât de bine stăpânesc noţiuni din domeniul medical.

 Mai multe detalii aici

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO