Media & Advertising

Patriciu vinde acţiunile de la Adevărul Holding unei companii olandeze care îi aparţine

Autor: Gabriela Dita - Mediafax

10.05.2011, 17:34 352

Dinu Patriciu a declarat, marţi, pentru Mediafax că a vândut participaţia de99,92% pe care o deţinea ca persoană fizică în cadrul AdevărulHolding către Fast Europe Media, societate cu răspundere limitată,înregistrată în Olanda, care îi aparţine.

Omul de afaceri a mai precizat că toate detaliile acesteitranzacţii vor fi făcute publice într-o conferinţă de presă, careva fi organizată de Adevărul Holding joi.

"În ceea ce mă priveşte, am luat această decizie pentru apermite extinderea companiei în Europa Centrală şi de Est", a maispus omul de afaceri.

Potrivit unei hotărâri din 15 aprilie, publicată marţi înMonitorul Oficial, adunarea generală a asociaţilor SC AdevărulHolding SRL, Dinu Patriciu şi Adevărul Distribuţie SRL, ultimareprezentată legal de către Peter Imre, au aprobat vânzarea şitransferul cu titlu oneros a 39.667.180 părţi sociale, cu o valoarenominală de 10 lei fiecare, deţinute de către Patriciu în cadrulsocietăţii.

În urma tranzacţiei, Adevărul Distribuţie SRL deţine 0,08% dincapitalul social al Adevărul Holding.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO