Patriciu vinde acţiunile de la Adevărul Holding unei companii olandeze care îi aparţine

10 mai 2011 Autor: Gabriela Dita - Mediafax

Dinu Patriciu a declarat, marţi, pentru Mediafax că a vândut participaţia de 99,92% pe care o deţinea ca persoană fizică în cadrul Adevărul Holding către Fast Europe Media, societate cu răspundere limitată, înregistrată în Olanda, care îi aparţine.

Omul de afaceri a mai precizat că toate detaliile acestei tranzacţii vor fi făcute publice într-o conferinţă de presă, care va fi organizată de Adevărul Holding joi.

"În ceea ce mă priveşte, am luat această decizie pentru a permite extinderea companiei în Europa Centrală şi de Est", a mai spus omul de afaceri.

Potrivit unei hotărâri din 15 aprilie, publicată marţi în Monitorul Oficial, adunarea generală a asociaţilor SC Adevărul Holding SRL, Dinu Patriciu şi Adevărul Distribuţie SRL, ultima reprezentată legal de către Peter Imre, au aprobat vânzarea şi transferul cu titlu oneros a 39.667.180 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, deţinute de către Patriciu în cadrul societăţii.

În urma tranzacţiei, Adevărul Distribuţie SRL deţine 0,08% din capitalul social al Adevărul Holding.

 
Cuvinte cheie:
Dinu Patriciu
, Adevarul Holding
, Fast Europe Media

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide