Media & Advertising

Postul Acasă Gold împlineşte, luni, un an de la înfiinţare

Autor: Oana Ghita

14.04.2013, 14:41 251

Şi în 2013 magia telenovelelor de aur va surprinde publicul Acasă Gold cu actori celebri şi iubiri de poveste în producţii precum: "Înger sălbatic" ("Muneca Brava"), "Secrete din trecut" ("Cuando me enamoro") şi "Îmbrăţişări pătimaşe" ("Abrazame muy fuerte").

În 2013, vedeta postului Acasă Gold este Natalia Oreiro, actriţa celebră şi iubită de telespectatori din telenovela "Înger sălbatic"("Muneca Brava"). Serialul cucereşte prin umor, iubire cu năbădăi şi bună dispoziţie şi o aduce la Acasă Gold pe Cholito, o tânără pentru care nu există obstacole sociale în lupta ei pentru libertate şi fericire.

O altă producţie impresionantă care va fi difuzată la Acasă Gold este telenovela "Îmbrăţişări pătimaşe" ("Abrazame muy fuerte") cu Fernando Colunga şi Aracely Arambula în rolurile principale. Din palmaresul telenovelei fac parte şapte premii Tv y Novelas obţinute în 2001, printre care trofeul pentru "cea mai bună telenovelă" şi "cel mai bun actor într-un rol principal", obţinut de Fernando Colunga.

Publicul se va bucura de o distribuţie de excepţie a telenovelei marca Televisa, "Secrete din trecut" ("Cuando me enamoro"), cu Silvia Navarro şi Juan Soler în rolurile principale şi o coloană muzicală interpretată de Enrique Iglesias în duet cu dominicanul Juan Luis Guerra. Silvia Navarro o interpretează pe Renata Álvarez Martínez, o femeie frumoasă care iubeşte viaţa, dansează şi călăreşte caii ca o amazoană, iar Juan Soler este Jerónimo Linares, un bărbat matur, inteligent, care în ciuda aparenţelor este romantic şi are un suflet nobil.

Edith Gonzalez va trăi "Sub cerul în flăcări" o senzuală poveste de iubire alături de Mauricio Islas la Acasă Gold. Alma şi Andres s-au iubit dintotdeauna, dar destinul s-a opus dragostei lor. Pasiuni, ambiţii, intrigi, compromisuri şi minciuni îi despart pe cei doi, desi atracţia este puternică în "Sub cerul în flăcări".

Una dintre cele mai bine cotate telenovele marca Telemundo, "Iubire blestemată" ("El fantasma de Elena") vine la Acasă Gold, producţia în care Ana Layevska a interpretat primul său dublu rol negativ. Segundo Cernadas interpretează personajul lui Eduardo Girón, un bărbat bogat, frumos şi misterios, care ascunde un trecut marcat de o tragedie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO