Media & Advertising

Punctul pe business – o nouă emisiune Business Magazin

Siegfried Mureşan, europarlamentar

„România va deţine pentru prima dată preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Este un moment care vine o dată la 14 ani şi care poate aduce notorietate ţării care deţine funcţia, dar şi unul care poate creşte gradul de influenţă al unui stat în cadrul instituţiilor europene.”

Siegfried Mureşan, europarlamentar „România va deţine pentru prima dată preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Este un moment care vine o dată la 14 ani şi care poate aduce notorietate ţării care deţine funcţia, dar şi unul care poate creşte gradul de influenţă al unui stat în cadrul instituţiilor europene.”

22.03.2018, 00:05 268

Business MAGAZIN a difuzat prima ediţie din „Punctul pe business”, o emisiune cu un format dinamic, de tip talk-show, care tratează teme de interes general pentru lumea businessului şi nu numai. 

Mai mulţi invitaţi reprezentativi sau relevanţi pentru tema în cauză răspund unei serii de întrebări, încercând să ajungă la o concluzie în ceea ce priveşte cauzele, desfăşurarea şi consecinţele unui eveniment.

Prima ediţie a emisiunii l-a avut invitat pe eurodeputatul Siegfried Mureşan. Pe 1 ianuarie 2019, România va deţine pentru prima dată preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

Este un moment care vine o dată la 14 ani şi care poate aduce notorietate ţării care deţine funcţia, dar şi unul care poate creşte gradul de influenţă al unui stat în cadrul instituţiilor europene. Mureşan, cel care a realizat anul trecut proiectul de buget al Uniunii Europene, vorbeşte despre modul în care România se pregăteşte pentru preşedinţia consiliului, dar şi despre evenimentele care vor marca acea perioadă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO