Românii au talent: Nou record de audienţă la Pro TV - galerie FOTO

20 mar 2011 Autor: Pro TV

Românii au talent: Nou record de audienţă la Pro TV

Vezi galeria foto Românii au talent

Pro TV a reuşit să-şi depăşească propriul record de audienţă la "Românii au talent", cu peste 5 milioane de telespectatori la ultima ediţie a emisiunii a anunţat televiziunea.

"Romanii au talent, vineri seara. la ProTv ! Acest lucru este certificat de audienţele care se învârt in fiecare saptamâna în jurul unor cifre ametitoare. Aşa s-a întâmplat si vineri, 18 martie când peste 5 milioane de romani au urmarit în minutul de maximă audienţă (21.19) inregistrat la nivelul intregii tari", se arată într-un comunicat emis de Pro TV.

Numerele uluitoare şi inedite din a cincea ediţie - galerie MULTIMEDIA

Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse intre 18-49 de ani, vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 21.45, cind ratingul ProTv ajungea la 29,0 puncte de rating si o cotă de piaţă de 70,6%, conform datelor Pro TV.

Audienţa medie înregistrată de emisiunea "Românii au talent" difuzată vineri, 18 martie în intervalul 20.30 - 22.59 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse între 18-49 de ani de 23,0 puncte de rating si 58,1% cota de piaţă, de aprope 10 ori mai mare decât audienta medie înregistrată de Antena 1 care atingea 2,4 puncte de rating si 6,0% cotă de piaţă.

Cu aceasta cotă de piaţă, ProTv şi-a batut propriul record înregistrat la ediţia difuzată vinerea trecuta, ediţia a patra, cand cotă de piaţă se ridică la 54,6%.

Cu un market-share de 58,1% ProTv stabileşte in ediţia a cincea, difuzată vineri, 18 martie, un nou record la capitolul cotă de piaţă inregistrată pe emisiunile de divertisment din Romania de la implementarea sistemului cu people-meter in Romania.

 
Cuvinte cheie:
Românii au talent
, audienţă
, record de audienţă
, telespectatori
, emisiunea "Românii au talent"
, audienta "Românii au talent"
, telespectatori "Românii au talent"
, rating "Românii au talent"

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide