Media & Advertising

thegroup isi face o agentie de productie de materiale promotionale

28.04.2010, 11:54 74

thegroup, cel mai mare grup de comunicare de pe piata localacare a rulat afaceri de 81 mil. euro anul trecut, infiinteaza onoua companie, your promo, specializata in domeniul productiei demateriale promotionale personalizate.

"thegroup, prin agentiile sale specializate, acopera aproapetoate disciplinele serviciilor de comunicare. (...) dar am evaluatcu atentie si unul dintre domeniile care a crescut consistent inultimii ani, acela al productiei de materiale promotionalepersonalizate. Si pentru ca am identificat aceasta oportunitate amhotarat sa o exploatam in acord cu filozofia noastra constanta dedezvoltare", spune Zoltan Szigeti, presedintele thegroup.

In acest moment, grupul include 15 companii specializate dindomeniile creatie, media, relatii publice, productie, marketingexperential si avenimente speciale si are 160 de angajati.

Agentia nou infiintata, care va fi condusa de Adrian Postole,importa direct de pe pietele asiatice obiecte promotionalestandard, dar si obiecte promotionale realizate dupa propriuldesign.

Din The Group fac parte agentiile Media Investment, Brandstalk,Nicola Porter Novelli, Events&Production, BT Production, Houseof Media, Touch Communication, New Media, Innovaty, PosterCom, Oresearch, My Media, The Media Partnership, Navidoo si BrandsOn.

The Group este cel mai mare holding independent de comunicareinfiintat in urma cu cinci ani de Mihaela Nicola si ZoltanSzigeti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO