Media & Advertising

Un grup de investitori negociază preluarea operării The Money Channel pentru o perioadă de cinci ani

09.08.2010, 13:03 41

Postul de televiziune The Money Channel, care face parte dingrupul Realitatea-Caţavencu, negociază preluarea atribuţiilor deoperare a afacerii pentru o perioadă de cinci ani cu o firmă demanagement deţinută de un grup de investitori români şiinternaţionali.

"Este vorba despre un mandat de operare pe o perioadă de cinciani a postului Money Channel, o tranzacţie complexă, probabil unfirst-ever pe piaţa media din România. Sperăm ca tranzacţia să fieîncheiată până la sfârşitul lunii octombrie", spune Oana Borocan,coordonator Boştină & Associates Corporate Finance, casă deavocatură care consiliază firma de management care urmează să preiaatribuţiile de operare ale The Money Channel.

"Aceasta este o tranzacţie extrem de complexă, în care suntimplicate atât casa de avocatură cât şi "Boştină & AssociatesCorporate Finance" - o companie din cadrul grupului nostru,specializată în consultanţă financiară strategică, fuziuni,achiziţii şi vânzări. Din partea casei de avocatură vor lucra atâtavocaţi din cadrul departamentului "Corporate, Mergers&Acquisitions" cât şi avocaţi din departamentul "ProprietateIntelectuală şi Mass-Media", spune avocatul coordonator DoruCătălin Boştină.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO