Media & Advertising

Unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România vrea să îşi lanseze o televiziune de business si lifestyle

Unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din...

Autor: Madalina Cerban

27.01.2014, 19:26 704

Societatea M&M Channel SRL din Bucureşti a solicitat CNA acordarea unei licenţe pentru televiziunea TV Life.

Surse din media au declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, că televiziunea TV Life va avea "un profil tematic, de business şi business lifestyle".

Solicitarea M&M Channel SRL de acordare a licenţei pentru televiziunea TV Life va fi analizată marţi, apărând pe ordinea de zi oficială a şedinţei CNA.

Dacă va primi acordul CNA, televiziunea TV Life ar urma să emită atât pe satelit, cât şi prin reţele de comunicaţii electronice.

Societatea M&M Channel SRL a fost înregistrată la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului pe 8 mai 2013 şi are sediul în Bucureşti.

Asociaţii societăţii M&M Channel SRL sunt Triumf Construct SA (90%) şi Mihaela-Anca Basarab (10%). Mihaela-Anca Basarab este şi administrator al societăţii M&M Channel SRL, potrivit informaţiilor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Acţionarii Triumf Construct SA sunt Mohammad Murad (99,987%) şi Elena Păun (0,013%). Elena Păun este şi administrator şi preşedintele consiliului de administraţie al societăţii Triumf Construct SA.

Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, având mai multe hoteluri în Bucureşti şi la mare. Pe lângă lanţul hotelier Phoenicia, Mohammad Murad mai deţine lanţul de restaurante Spring Time şi fabrica de conserve Mandy şi are investiţii în domeniul imobiliar.

Totodată, omul de afaceri Mohammad Murad are un parteneriat în domeniul audiovizualului cu televiziunea de business The Money Channel, a cărei licenţă audiovizuală este deţinută de societatea Realitatea Media SA.

În 30 aprilie 2013, Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat noua grilă a The Money Channel şi funcţionarea televiziunii din noile sale studiouri din Bucureşti. Imobilul în care au fost amenajate noile studiouri ale The Money Channel este deţinut de omul de afaceri Mohammad Murad, cel care finanţează televiziunea în noua formulă, după cum au declarat la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, surse din Realitatea Media.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO