Media & Advertising

ZF a luat premiul pentru jurnalism economic "Florin Petria" - categoria Business

 ZF a luat premiul pentru jurnalism economic "Florin Petria" - categoria Business
17.06.2011, 10:53 784

Adelina Mihai (Ziarul Financiar), Ana Săbiescu (wall-street.ro),Ana Răduţă (Business Magazin), Ramona Asminei (Economic Times.ro)şi Alexandra Popa (conso.ro) sunt câştigătorii premiilor pentrujurnalism economic "Florin Petria", acordate de revista PiaţaFinanciară.

Premiile, în valoare de 500 deeuro fiecare, s-au adresat jurnaliştilor cu vârstă maximă de 29 deani, din presa scrisă şi online care au publicat în perioada iunie2010- mai 2011 articole pe teme de macroeconomie, piaţa bancară,piaţa de capital, asigurări, pensii private sau business. AdelinaMihai, 23 de ani, lucrează în cadrul ZF din 2008 şi este absolventăa Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrulUniversităţii din Bucureşti. Fiecare jurnalist a participat laconcurs cu câte două articole publicate.

Florin Petria a fost redactor-şeffondator al revistei "Piaţa Financiară", publicaţie lunară editatăde trustul de presă Finmedia, înfiinţată în urmă cu 14ani.

Decernarea premiilor a avut locaseară, la sediul Băncii Naţionale, în cadrul Forumului PieţeiFinanciare, eveniment la care a participat şi guvernatorul BNR,Mugur Isărescu.

Care au fostnominalizările pentru premiile "Florin Petria":

CategoriaBusiness

@ Laurenţiu Cotu- ZFTransilvania

@ Adelina Mihai - ZF

@ Mirabela Tiron - ZF

CategoriaMacroeconomie

@ Raluca Bâră - Forbes

@ George Dobre -Financiarul

@ Ana Săbiescu - Wall-street.ro

CategoriaAsigurări

@ Ana Răduţă (BusinessMagazin)

Categoria Piaţa decapital

@ Ramona Asiminei - EconomicTimes.ro

@ Ştefania Ciocârlan -Bursa

@ Roxana Pricop - ZiarulFinanciar

Categoria PiaţaBancară

@ Mihai Baniţă -Money.ro

@ Alexandru Popa -Conso.ro

@ Elena Voinea- Bursa

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO