Media & Advertising

ZF celebrează Ziua Femeii de Business pe 2 martie într-o ediţie speciala

ZF celebrează Ziua Femeii de Business pe 2 martie...
27.02.2015, 15:28 401

Ziarul Financiar celebrează luni, 2 martie 2015, femeile în business printr-o ediţie specială în care vor fi prezentate cele mai interesante poveşti ale femeilor care s-au impus ca antreprenori şi executivi în cele mai afaceri de pe piaţa locală.

Spre deosebire de alte ţări occidentale, în România statul femeilor în business este recunoscut, ca dovadă, cel mai mare grup de firme din România, OMV Petrom este condus de nouă ani de Mariana Gheorghe, inclusă de Fortune în top 50 cele mai puternice femei din lume.

Din primele zece companii locale ca cifră de afaceri, două sunt conduse de femei. Poveştile lor şi a altor doamne care conduc businessuri locale vor fi relatate în ediţia specială ZF de luni 2 martie.

Retailul, sănătatea, energia, auto, cosmeticele, serviciile financiare, asigurările sunt sectoare unde femeile conduc afaceri de sute de milioane de euro.

Studii internaţionale arată că prezenţa femeilor la vârful companiilor schimbă abordarea acestora astfel încât au o viziune pe termen lung, de dezvoltare a afacerii care ia în considerare şi efectele asupra celor care intercţionează cu compania. Care este realitatea în România? Este sau nu necesar un program de creştere a  numărului de femei din board-urile şi din primele linii de conducere ale companiilor?

 

Citiţi răspunsurile în Ziarul Financiar de luni, 2 martie 2015.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO