Mediafax.biz Exclusiv

CNADNR va plăti 3,1 mil. lei pentru servicii juridice la exproprierile necesare modernizării DN 1H

Autor: Neagu Lidia-Ileana

23.03.2011, 13:18 230

Proiectul pentru asistenţă juridică în vederea exproprierilor afost împărţit în cinci loturi, toate câştigate de asociereaVoicu&Filipescu - Pop Pepa.

Contractele pot fi subcontractate şi sunt finanţate de UniuneaEuropeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) şide la bugetul de stat.

Pentru modernizarea DN 1H Zalău-Aleşd (judeţele Sălaj, respectivBihor) valoarea exproprierilor este de 50,15 milioane de lei,aferentă unei suprafeţe totale de 210.650 metri pătraţi.

CNADNR a semnat în februarie un contract de finanţare europeanăde 488 milioane de lei în vederea modernizării drumului, din care287,8 milioane lei reprezintă finanţare nerambursabilă de laComisia Europeană.

Casa de avocatură Voicu&Filipescu, liderul asocierii, a fostînfiinţată în 2001 la Bucureşti, fiind în prezent asociată cu firmade avocatură Squire, Sanders & Dempsey LLP din Statele Uniteale Americii, fondată în urmă cu peste 100 de ani.

Casa de avocatură Pop Pepa este din Bucureşti şi estespecializată printre altele în drept financiar-bancar, imobiliare,piaţa de capital, litigii şi insolvenţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO