Mediafax.biz Exclusiv

Fan Courier şi-a propus un avans de 10% al cifrei de afaceri în 2011

19.01.2011, 14:38 22

Compania a finalizat anultrecut cu o cifră de afaceri de 189,7 milioane de lei (circa 45mil. euro), în creştere cu 13% în lei faţă de nivelul din anulanterior, potrivit reprezentanţilor Fan Courier.

"La începutul acestui an amorganizat o şedinţă cu toţi directorii de departamente şi amanalizat rezultatele de anul trecut şi obiectivele stabilite pentruanul acesta. Ne-am propus să obţinem o creştere cu 10% a cifrei deafaceri pentru anul în curs", a declarat, pentru Ziarul Financiar,Adrian Mihai, cel mai tânăr acţionar al companiei de curierat, careocupă şi funcţia de business development manager în cadrulfirmei.

Creşterea de anul trecut s-abazat pe dezvoltarea portofoliului de clienţi, în condiţiile încare valoarea contractelor a fost totuşi mai mică.

"Semnam între 200 şi 300 decontracte noi pe lună, mult mai mult decât în anii de creştereeconomică, valoarea contractelor fiind însă mai mică", a declaratAdrian Mihai.

Fan Courier este deţinută deantreprenorii români Felix Pătraşcanu, Adrian şi Neculai Mihai.Aceştia au alocat un buget de investiţii de aproape 4 milioane deeuro pentru achiziţia unei noi benzi de sortare plicuri, dar şipentru înnoirea parcului auto.

Compania va inaugura pe 26ianuarie noul sediu din Bucureşti, în apropiere de şoseaua decentură, o investiţie de 15 milioane de euro realizată din fonduriproprii .

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO