Mediafax.biz Exclusiv

IT Msg Systems angajează până la 70 de oameni anul acesta în Cluj-Napoca

Autor: Laurentiu Cotu

19.03.2012, 20:17 289

Furnizorul de consultanţă şi soluţii IT Msg Systems România, cu clienţi precum BMW, Audi sau Vienna Insurance Group, va angaja în acest an între 50 şi 70 de oameni pentru sediul companiei din Cluj-Napoca. Compania caută atât programatori cu experienţă, cât şi persoane care sunt la început de carieră şi doresc să se specializeze în sectorul IT. În prezent, compania are 120 de angajaţi.

Msg Systems a inaugurat săptămâna trecută noul sediul din Cluj-Napoca, care are o capacitate de aproximativ 250 de angajaţi. Noua locaţie Msg Systems din Cluj are 25 de birouri, situate pe 5 etaje, 10 săli de conferinţe, 2 săli de training şi o sală de mese.

"Unul dintre obiectivele noastre este susţinerea studenţilor şi a absolvenţilor facultăţilor de profil. O carieră începută în cadrul companiei noastre presupune în majoritatea situaţiilor stagii de instruire la unul dintre sediile Msg Systems din Germania şi cursuri gratuite de limba germană", a declarat pentru ZF Transilvania Radu Jinga, director general Msg Systems România.


Compania oferă în fiecare an studenţilor clujeni ai UBB şi UTCN programe de practică, susţinere pentru realizarea lucrării de diplomă, cursuri de specialitate în universităţi precum şi stagii de internship.


Compania Msg Systems România oferă servicii de dezvoltare software şi consultanţă în domeniul asigurărilor utilizând platforma SAP, soluţii şi servicii informatice de business pentru industria germană de automobile premium (Audi, BMW, Daimler), aplicaţii business folosind tehnologiile enterprise Java.


"Elaborăm proiecte începând cu faza de analiză şi consultanţă, dezvoltare şi implementare, până la suport, mentenanţă şi şcolarizare a utilizatorilor", a spus Radu Jinga.


Msg Systems România a fost înfiinţată în anul 2008 la Cluj-Napoca, ca filiala locală a companiei germane Msg Systems AG. Compania germană cu sediul în München este furnizor de servicii de consultanţa şi soluţii IT pentru domenii precum industria automotive, asigurări/reasigurari, financiar-bancar sau industria energetică. În prezent, compania are peste 3.500 de angajaţi la nivel mondial şi realizează o cifra de afaceri anuală de peste 450 mil. euro. Pe plan local, Msg Systems România a realizat în 2010 o cifră de afaceri de peste 3 mil. lei (720.000 de euro), cu un număr mediu de 28 de angajaţi, conform sitelui Ministerului Finanţelor Publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO