Mediafax.biz Exclusiv

Rădăcini Motors va deschide în acest an trei showroom-uri Citroen

Autor: Gabriel Botezatu

11.05.2011, 18:21 201

Firma a devenit partener Citroen la sfârşitul anului trecut,când a deschis primul showroom dedicat mărcii. Citroen este acincea marcă auto din portofoliul Rădăcini Motors, după Opel,Chevrolet, Suzuki şi Mazda.

"În Bucureşti vom deschide două showroom-uri, unul peste douăsăptămâni - o lună, în zona Morarilor, iar pentru al doilea încăanalizăm locaţii în vestul Capitalei. Vom inaugura o altăreprezentanţă în vară în Brăila", a precizat Sorescu.

Directorul general al Citroen România, Didier Gerard, a declaratla finele anului trecut că firma are în derulare un program dedezvoltare a reţelei de dealeri, iar în acest an va semna întrecinci şi zece contracte de dealership cu parteneri din ţară.

Sorescu a mai spus că în luna iulie, grupul Rădăcini va deschideşi un centru de formare profesională în domeniul auto, cu precădereal service-urilor.

"Este un proiect dezvoltat cu fonduri europene şi contribuţiaRădăcini. Cursurile sunt gratuite şi vrem să formăm în domeniulauto peste 300 de persoane, pentru că în următorii ani vom asistala o creşere importantă a pieţei auto, sector care va avea nevoiede oameni bine instruiţi şi calificaţi", a continuat Sorescu.

El a spus că fiecare cursant va fi instruit pentru reparaţii demaşini hybrid şi electrice, lucrări pentru care în prezent nuexistă persoane calificate.

Grupul Rădăcini este deţinut de omul de afaceri de origineiraniană Ali Madadi. Compania deţine reţele de dealeri pentrumărcile Opel, Chevrolet, Mazda, Suzuki şi Citroen, iar în varaacestui an a cumpărat licenţa petru franciza Domino's Pizza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO