Mediafax.biz Exclusiv

TJobs.ro estimează pentru 2011 venituri de 1-1,2 milioane de euro

Autor: Claudiu Ilioiu,

02.12.2010, 16:26 26

"Cu această investiţie putem spune că am sărit un an de muncă,ceea ce ne-am propus să facem în 2012 vom realiza în 2011", adeclarat pentru MEDIAFAX Călin Ştefănescu, directorul generalTJobs.ro.

El a adăugat că în urma investiţiei vor angaja 10 oameni în lunaianuarie, iar până la finele anului viitor vor fi 15 angajaţinoi.

"În 2011 se va mări echipa cu 15 oameni şi estimăm venituri de 1- 1,2 miioane de euro până la finalul anului viitor", a mai spusŞtefănescu.

Până în august 2010, serviciile au fost oferite gratuit, iar diniulie business-ul se bazează pe abonamentele oferite agenţiilor derecrutare, taxele percepute pentru promovarea CV-urilor şicomisionul obţinut din derularea contractelor de la companiileinternaţionale care angajează.

"Am mers la VentureConnect mai mult pentru a valida valoareaproiectului. Nu căutam neaparăt o finanţare, dar nici nu porneam cugândul să respingem eventualele propuneri. Ne bucurăm că am găsitparteneri de afaceri care ne-au apreciat planul de dezvoltare,experienţa în domeniu şi dedicarea echipei", a mai spusŞtefănescu.

Platforma de recrutare a obţinut finantarea după prezentareaproiectului în cadrul evenimentului VentureConnect. În urmaevenimentului au urmat discuţii cu investitorii străini invitaţi şiapoi două luni de negocieri şi testare a viabilităţii platformei şia seriozităţii echipei.

Investiţia iniţială în platformă este estimată la 100.000 deeuro şi este cel puţin dublată de valoarea resurselor personalealocate de iniţiatori. TJobs a fost lansat oficial în iulie 2009,după 10 luni de cercetare a pieţei şi planificare aproiectului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO