Poate înţelegem greşit, dar nu noi am triplat datoria publică a ţării

  • Poate înţelegem greşit, dar nu noi am triplat datoria publică a ţării
Comentarii (7):
sandu - 12 ianuarie 2012, 04:58

Aproape ca nu imi vine sa cred! Cum de indraznesc unii domnule, sa acuze asa, ...pe drept, pe presedinte sau pe altcineva din guvern sau parlament? PE DREPT??? Pai unde s-a mai pomenit asa ceva? Poporul este acela care "face" datoriile externe, apoi le dubleaza, iar, si mai apoi, le tripleaza!
...presedintele, guvernul si parlamentul, sunt aceia care trudesc din greu, trag ca la galere, asuda la propriu, pentru a le "plati" Mogofanilor oalele sparte.
Na ca si eu am "gresit", cred, la folosirea majusculeor.
Dar nu cred ca-i va leza pe cei scrisi fara majuscule, care abia-si tarasc saracii traiul de pe o zi pe alta, cu cei intre 3000-6000 de euro lunari, pe care abia reusesc sa-i cheltuie, ca au toate serviciile gratuite...

sorin - 10 ianuarie 2012, 15:58

BRAVO, DOMNULE SORIN PASLARU!

Dan - 10 ianuarie 2012, 12:46

Toate comentariile postate pana acum au acelaşi stil literar şi acelaşi "pas". Parca ar fi facute de un singur om cu dorinta de a aborda problema din mai multe unghiuri.
Parerea mea este ca realizarile pozitive nu se datorează, aprioric, ,celor cere ne conduc.
Pentru cele rele insa, cu siguranţă, trebuie sa raspunda.

Alex - 10 ianuarie 2012, 11:29

Interesant articol si interesanta alegere a indicatorilor pe care ii utilizati in argumentarea opiniei dumneavoastra. Presa a devenit in ultimul timp un mijloc de manipulare in masa si alegem indicatorii in functie de interese. Poate era interesant de analizat o structura a datoriei publice!
Poate era interesant de analizat o pondere a datoriei publice in PIB ... Poate era interesant de analizat un deficit bugetar in evolutie si pusa in contextul macroeconomic mondial actual. Poate e interesant sa mai incercam si sa transmitem un mesaj pozitiv potentialilor investitori in economia asta asa cum e ea, nu credeti? Asteptam de Fitch si Moody's note mari dar noi suntem experti in a ne prezenta singuri mai rai decat suntem ... Decizia recenta a CEDO nu va trage nici un semnal de alarma? Observ ca presa din Romania a fost mult prea optimista in perioada de crestere si mult prea pesimista in perioada de criza? Cui serveste o presa aservita?

Român - 10 ianuarie 2012, 10:44

La rece constatam, prin intermediul cifrelor si al consumatorului de politica final, ca din 1990 si pana azi toti care au fost la conducere au crescut intentionat datoria tarii pana la cote de nesuportat, prin directionarea banilor catre organizatii obscure si in propriile buzunare! Asa sa ne rasplateasca Dumnezeu dupa cat de mult L-am slujit (si pe noi si pe ei)! Amin!

mircea - 10 ianuarie 2012, 10:17

Articol care dezinformaza, incercand sa prezinte doar minusuri. Intr-un minut post sa arat ca greseste. daca stateam o ora probabil aratam ca e deplasat total:
In primele 11 luni din anul trecut, productia industriala a crescut ca serie bruta cu 6,3%, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 6,6%. In primele 11 luni din 2011, Romania a exportat produse in valoare de 41,75 miliarde euro, in crestere cu 22,5% sau 7,66 miliarde euro fata de aceeasi perioada a anului trecut.

BTG - 10 ianuarie 2012, 10:03

Bun articol dar trebuia precizata si coruptia din justitie a caror functionari isi fac singuri salariile iar de 22 de ani de la revolutie nu au fost in stare sau nu s-a dorit intemnitarea nici unui om politic saua a vreunui "baiat destept" care au subminat economia si chiar au fost prinsi cu dovezi. Din banii furati au platit avocati care i-au scapat pe vicii de procedura si pe taraganarea proceselor la infinit. Este vorba si de cazul Huidu care se face uitat criminalul scapand in cele din urma. Corectitudinea nu exista in aceasta tara in care legea este facuta doar pentru cei saraci!

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide