Anunţ vânzare spaţiu comercial Bucureşti - Ion Câmpineanu

19 dec 2017 Ziarul Financiar

Lichidatorul Judiciar al Societăţii Asigurare-Reasigurare Astra S.A. - in faliment, KPMG Restructuring SPRL, cu sediul în Bucureşti, Şos. Bucureşti-Ploieşti, nr. 69-71, sectorul 1, scoate la vanzare următorul activ din patrimoniul societăţii de Asigurare-Reasigurare Astra S.A – in faliment, în conformitate cu Legea 85/2014 privind insolventa:

-          Clădire de birouri si teren aferent situata in Municipiul Bucuresti, zona ultracentrala, str. Ion Campineanu, nr.16

Prezentare generala:

Clădire de birouri si teren aferent situata in Municipiul Bucuresti, situat ultracentral, pe strada Ion Campineanu, in zona Victoriei, foarte aproape de Hotelul Novotel. Aceasta zona este considerata ca fiind o zona rezidential/comerciala centrala a Bucurestiului. Cartierul este predominant format din blocuri de locuinte si spatii administrative/comerciale. Ion Campineanu este o strada cu sens unic, asfaltata, ce se conecteaza la Bulevardul Magheru. Clădirea include si dotările specifice, ce participa la confortul/funcţionalitatea acesteia.

Specificaţii:

An de construcţie: 1929

Construcţii existente: proprietar asupra S+P+1+2+3 din total imobil S+P+7”

Suprafaţă utila: 1.312,02mp, dintre care S=149,79mp, P=178,87mp, ET1=329,82mp, ET2=337,01mp, ET3=316,54mp.

Suprafaţă teren (cota indiviza): 221,92mp, cota indiviza de 43.6%/509 mp.

Utilităţi: Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile de la municipalitate. Constructia beneficiaza de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat. Inchiderile perimetrale sunt din caramida. Interiorul prezinta 27 camere, camere oficiu, holuri acces, grupuri sanitare, camere anexe, aflandu-se intr-o stare buna. Echipamentele sanitare sunt intr-o conditie buna. De asemenea imobilul este dotat cu lift si sistem de aer conditionat.

Proprietatea se identifica prin CF 208989 si 208989-C1.

Pentru localizare aproximativa pe harta electronica, va rugam apasati acest link.

Preţul de piaţă estimat conform Raportului de evaluare, respectiv valoarea de piaţă a bunului, este de 7.838.537,89 lei (fără TVA).

Transmiterea ofertei dvs. precum si solicitările de informaţii suplimentare le puteţi adresa la următoarele date de contact: tel. 0741 260 508 si email: vanzareimobile@astrasig.ro.

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, asigurare
, astra

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide