Oportunitati de afaceri

Spaţiu comercial Hunedoara - zona Libertăţii

Spaţiu comercial Hunedoara - zona Libertăţii
17.03.2017, 16:14 81

Societatea Asigurare-Reasigurare Astra S.A. - in faliment,  prin Lichidator Judiciar KPMG Restructuring SPRL, cu sediul în Bucureşti, Şos. Bucureşti-Ploieşti, nr. 69-71, sectorul 1, anunţă în conformitate cu Legea nr.85/2014, Regulamentul de vânzare aprobat de Adunarea creditorilor din 19.08.2016 şi Avizul emis de Autoritatea de Supraveghere Financiară - ASF sub nr.SA – DRA/501/17.02.2017, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică a următorul imobil din patrimoniul societăţii Societăţii Asigurare – Reasigurare Astra S.A.:

-          Spatiu comercial situat in Municipiul Hunedoara, zona centrala, str. Libertatii, nr.3, bl.11, parter

Prezentare generala:

Proprietatea in cauza este situata in Bd. Libertatii, foarte aproape de intersectia Bd. Libertatii si Bd. Republicii, in zona Centrul de Calcul. Aceasta zona este considerata ca fiind o zona urbana centrala. Cartierul este predominant format din blocuri de locuinte tip PĂ4E si PĂ10E cu spatii comerciale la parter, spatii comerciale si sedii de institutii. Bulevardul Libertatii este o strada cu doua sensuri de circulatie, asfaltata, care se conecteaza la Str. G. Enescu, respectiv Bd. Republicii. Clădirea include si dotările specifice, ce participa la confortul/funcţionalitatea acesteia.

Specificaţii:

An de construcţie: 1988

Construcţii existente: clădire regim de înălţime P din P+4

Suprafaţă utila (m2) 55,30

Utilităţi: Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile de la municipalitate.

Incalzirea se realizeaza prin pardoseala cu ajutorul unei centrale termice proprii. Echipamentele sanitare sunt intr-o conditie buna.

Pentru localizare aproximativa pe harta electronica, va rugam apasati acest link.

Licitaţia este publică la un preţ în scădere sau în urcare, şi se va desfăşura în condiţiile Regulamentului de vânzare, date suplimentare cu privire la activul supus valorificării, paşii de licitaţie, garanţia de participare, fiind puse la dispoziţia participanţilor prin intermediul Dosarului de prezentare al activului, contra cost, valoarea acestuia fiind de 500 lei + TVA. O cerere in aceste sens va fi trimisa la adresa de e-mail: vanzareimobile@astrasig.ro.

Preţul de pornire al licitaţiei, conform Regulamentului de valorificare, este preţul de piaţă estimat conform Raportului de evaluare, respectiv valoarea de piaţă a bunurilor, respectiv de 177,640.58  RON (fără TVA)

Licitaţia pentru vânzarea bunurilor mai sus menţionate va avea loc în data de 26.04.2017, ora 15.00, la sediul ASTRA din strada Nerva Traian, nr. 3, et.8, sector 3, Bucuresti.

Lichidatorul judiciar invită orice persoană interesată de achiziţionarea activelor mai sus menţionate să depună în plic închis, la sediul KPMG Restructuring SPRL din sos Bucuresti-Ploieşti, nr 69-70, sector 1, Bucuresti până la data de 21.04.2017  orele 11.00, documentele de eligibilitate prezentate conform Dosarului de prezentare al activului.

Participarea la licitaţie va fi permisă numai acelora care au constituit garanţia de participare si au făcut dovada achitării dosarului de prezentare.

Solicitările de informaţii suplimentare si programarea unor vizite le puteţi adresa la următoarele date de contact: e-mail: vanzareimobile@astrasig.ro; tel.: 0741.260.508.

  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO