(P) OVB Allfinanz Romania - Noul concept financiar: "planul de economisire" - unic şi remarcabil O acumulare sigură de capital pentru pensia privată şi pentru finanţarea unei locuinţe proprii

Prin planul de economisire, societatea OVB Allfinanz Romania a lansat pe piaţă, în urmă cu câteva zile, un concept unic, pe care niciun concurent nu îl oferă în prezent în această formă. Astfel, compania aduce, o dată în plus, dovada importanţei deosebite pe care o acordă clientului, consolidându-şi în acelaşi timp poziţia de vârf pe piaţa de servicii financiare din România.

Sondajele de opinie referitoare la ce este cel mai important pentru oameni în România ajung mereu la aceeaşi concluzie. Astfel, "sus de tot pe lista de priorităţi se află pensia, aşadar siguranţa financiară la bătrâneţe, şi locuinţa proprie", afirmă Wanda Nahlik, directorul general al societăţii OVB Allfinanz Romania, şi adaugă: "De aceea am introdus de curând 'planul de economisire', un concept de acumulare de capital şi pensie, creat special pentru nevoile oamenilor din ţara noastră."

"Planul de economisire" este un concept verificat şi sigur, componentele acestuia fiind dezvoltate de renumite companii europene din domeniul financiar. Pe de altă parte, "planul de economisire" oferă flexibilitate maximă. "Capitalul economisit în timp poate fi utilizat fără probleme pentru o pensie privată , precum şi ca instrument excelent de finanţare în momentul achiziţiei unei locuinţe proprii", explică Wanda Nahlik, director general OVB.

Pe lângă siguranţă şi flexibilitate, clienţii OVB profită şi de alte avantaje considerabile. "În primul rând subvenţii de stat mari şi durabile pentru pensia privată", afirmă Wanda Nahlik. Datorită facilităţilor fiscale şi / sau subvenţiilor directe, clienţii OVB trebuie să mai investească relativ puţine fonduri proprii pentru pensia privată şi acumularea de capital. În plus, conceptul de "plan de economisire" garantează de la bun început o rată a dobânzii fixă şi avantajoasă, în cazul în care capitalul acumulat urmează să fie utilizat ulterior pentru achiziţionarea şi finanţarea unei locuinţe proprii.

"Prin 'planul de economisire' le oferim clienţilor noştri un concept creat şi adaptat exact pentru nevoile lor şi care nu există încă pe piaţa românească", spune Wanda Nahlik, director general OVB.

Despre OVB Allfinanz Romania

Societatea OVB Allfinanz Romania a fost înfiinţată în anul 2002. Este una dintre cele 14 societăţi naţionale ale Grupului OVB, una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din Europa. De la înfiinţarea societăţii OVB Vermögensberatung AG în anul 1970, în Germania, consultanţa axată pe client, oferită clienţilor particulari cu privire la protecţia averii, acumularea şi creşterea averii, fondurile de pensii şi achiziţia de bunuri imobiliare, se află în centrul activităţii OVB. În prezent, OVB oferă consultanţă, la nivel european, unui număr de 2,89 milioane de clienţi şi colaborează cu peste 100 de parteneri de produs renumiţi. Pentru OVB activează în total, în cadrul celor 14 societăţi naţionale, 5.047 de consultanţi financiari pentru care această activitate reprezintă ocupaţia de bază. În anul 2011, OVB Holding AG a realizat, împreună cu societăţile sale subsidiare, comisioane totale de distribuţie în valoare de 222,1 mil. euro, precum şi un indice EBIT de 6,1 mil. Euro. Începând din iulie 2006, acţiunile societăţii OVB Holding AG sunt cotate la Bursa de valori mobiliare din Frankfurt (Prime Standard, ISIN DE0006286560).

Societatea OVB Allfinanz Romania este reprezentată în ţară prin 35 de birouri, în 21 de judeţe. Colaboratorii noştri oferă consultanţă unui număr de peste 200.000 de clienţi. Datorită serviciilor de consultanţă de înaltă calitate, precum şi datorită modelului său de afaceri inovator, societatea OVB Allfinanz Romania a primit în anii trecuţi mai multe distincţii, de exemplu din partea UNSICAR, Media XPrimm şi din partea mai multor societăţi de asigurare.

Cuvinte cheie:
advertorial
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide