Politică

Adrian Năstase, dat afară de la Universitatea Bucureşti pentru că a fost condamnat pentru corupţie

Adrian Năstase, dat afară de la Universitatea...

Autor: Departamentul Social

05.06.2013, 18:50 1937

Adrian Năstase nu mai este profesor la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, care a reziliat contractul cu fostul premier pentru că acesta a fost condamnat definitiv pentru corupţie, scrie gândul.info.

Universitatea Bucureşti a precizat că a reziliat contractul lui Năstase pentru că acesta a fost condamnat definitiv pentru corupţie. "Conform legislaţiei muncii din România, contractul de muncă al unei persoane încetează atunci când aceasta este arestată preventiv pentru o perioadă mai mare de 30 de zile sau când suferă o condamnare printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă", se arată într-un răspuns trimis de universitate.

Adrian Năstase a activat ca profesor în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti. Reprezentanţii facultăţii au precizat că Năstase nu mai predă în instituţie şi că nu există nici o intenţie de a-l invita să le conferenţieze studenţilor la Drept.

Pe propria pagină de internet, Năstase spune însă că este profesor la Facultatea de Drept.

Citiţi mai mult despre rezilierea contractului lui Adrian Năstase pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO