Politică

Adrian Năstase, vizitat la Jilava de familie, în prima zi din 2013

Adrian Năstase, vizitat la Jilava de familie, în prima zi din 2013

Autor: Departamentul Social

02.01.2013, 10:35 405

Întrebată ce îşi doreşte cel mai mult pentru 2013, soţia fostului premier, Dana Năstase, a a menţionat eliberarea condiţionată a soţului ei.

Tot Dana Năstase a spus că a petrecut Revelionul în familie, "cu copiii".

Întrebat cum a fost Revelionul fără tatăl său, fiul cel mare al lui Năstase, Andrei, a declarat că a fost unul "mai complicat".

Tot el a spus că i-au adus lui Adrian Năstase corespondenţa, respectiv felicitările cu urări primite inclusiv de la oameni politici.

Adrian Năstase este încarcerat din iunie 2012, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare.

La 3 decembrie, avocatul Ion Cazacu a declarat că Năstase ar mai avea de executat, după calculele apărării, 35 - 36 de zile de închisoare din condamnarea primită în dosarul "Trofeul calităţii" şi ar putea fi eliberat condiţionat până la sfârşitul lunii ianuarie 2013.

În 5 decembrie, Curtea de Apel Bucureşti a decis ca cele şapte zile petrecute de fostul premier în Spitalul Floreasca, ca urmare a unei tentative de sinucidere înainte de a fi încarcerat, să fie scăzute din condamnare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO