Politică

Adrian Severin s-a autosuspendat din funcţia de vicepreşedinte al PSD

Adrian Severin s-a autosuspendat din funcţia de vicepreşedinte al PSD

Autor: Mediafax

21.03.2011, 14:10 22

Europarlamentarul Adrian Severin a anunţat, luni, că seautosuspendă din BPN al PSD, până la clarificarea situaţiei.Severin a făcut acest anunţ după ce a participat la şedinţa BPN alPSD, în care s-a discutat despre acuzaţiile care îi sunt aduse depublicaţia "The Sunday Times", informează Mediafax.

Severin a declarat că a decis să se autosuspende din funcţia devicepreşedinte al PSD şi din calitatea de membru al BPN până larezolvarea anchetei pe care conducerea Parlamentului European o vaderula.

"I-am informat pe colegii mei asupra întregii situaţii, înlegătură cu faptul că sper să se declanşeze cât mai repedeinvestigaţia în Parlamentul European, care să fie de natură aclarifica toate lucrurile şi pentru că partidul nu are niciolegătură şi nici posibilitatea de a investiga acest lucru", aprecizat el.

El a declarat că a propus conducerii PSD să se autosuspende dinBPN, precum şi din funcţia de vicepreşedinte, până când se vorîncheia procedurile la nivel european, astfel încât asuprapartidului "să nu mai apese niciun fel de răspundere sau obligaţiide a face declaraţii". Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO