Politică

ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Un votant din Târgu Jiu cercetat după ce şi-a pozat votul cu telefonul

ALEGERI PARLAMENTARE: Un bărbat din Târgu Jiu este cercetat după ce şi-a fotografiat votul cu telefonul mobil (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Autor: Gigi Ciuncanu

09.12.2012, 14:44 216

Un bărbat din Târgu Jiu este cercetat de poliţişti după ce şi-a fotografiat votul de pe buletin cu telefonul mobil, iar potrivit reprezentanţilor Poliţiei Gorj fapta poate fi încadrată la tentativă de mituire.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, Daniel Tică, a declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul în vârstă de 64 de ani a votat la secţia 27, iar în timp ce se afla în cabina de vot şi-a fotografiat votul, fapta sa putând fi considerată o tentativă de mituire.

"În momentul de faţă se fac cercetări, dar din primele aspecte rezultă că alegătorul şi-a fotografiat buletinul de vot pentru a arăta ulterior cuiva modul în care a votat şi a fi răsplătit cu bani sau bunuri. Fapta poate fi încadrată la tentativă de mituire", a menţionat Tică.

După finalizarea cercetărilor dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO