Politică

Antonescu: Dacă propunerile PNL pentru Guvern nu sunt acceptate, miniştrii liberali vor demisiona

Antonescu: Dacă propunerile PNL pentru Guvern nu sunt acceptate, miniştrii liberali vor demisiona (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Autor: Alina Novaceanu

23.02.2014, 11:41 192

"Noi nu am dat niciun ultimatim. Domnul Ponta a spus că aşteaptă până luni propunerile noastre şi noi i-am spus, la rândul nostru, că ştie propunerile noatre şi că aşteptăm până luni să fie puse în practică. Nu le punem în practică, punem noi capăt acestei chestiuni, pentru că noi nu putem să stăm la nesfârşit în acest joc, pentru că noi nu am jucat un joc, nu am vrut să rupem USL şi că dăm vina pe PSD", a afirmat Antonescu  în emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică de Pro TV.

Întrebat dacă miniştrii PNL îşi vor da demisia din Guvern, Antonescu a răspuns: "Da, dar eu sper să nu fie nevoie".

Antonescu a mai spus că este o "propagandă teribilă" orchestrată de Victor Ponta şi PSD în care se spune că el ar fi aliatul lui Traian Băsescu, iar Klaus Iohannis este atacat, adăugând că acest lucru arată că PSD vrea să rupă USL pentru că nu îl doreşte pe Iohannis în Guvern şi că nu-i rămâne timp să pregătească un candidat propriu la Preşedinţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO