Politică

Antonescu: FMI avea sentimentul ca ar trebui sa fim fericiti ca nu au fost marite taxele; nu suntem

09.05.2010, 13:28 32

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, dupa intalnirea cudelegatia FMI, ca oficialii aveau sentimentul ca liberalii artrebui sa fie fericiti ca nu au fost marite taxele, precizand ca,in ciuda optimismului pe care il afiseaza sau il simuleaza acestia,se vor revedea mult mai curand, informeaza Mediafax.

"Reprezentantii FMI aveau sentimentul ca noi liberalii ar trebuisa fim fericiti deoarece nu au crescut taxele deocamdata. Estebine, cum am spus, ca nu au crescut taxele, dar nu suntem fericitipentru ca scaderea sau cresterea taxelor nu sunt un scop in sine,ci sunt un mijloc, pentru ceea ce credem noi ca trebuie sa fiedezvoltarea economica", a spus Antonescu.

El a spus ca masurile anuntate de presedintele Basescu sunt "oplasare cinica si de o violenta fara precedent pe umerii celor maifragili membrii ai societatii a ceea ce inseamna rezolvarea pehartie, deocamdata, a problemelor de deficit cu Fondul".

El a precizat ca din discutia cu FMI a aflat doar ca "banii nuse dau de la Fond decat dupa ce aceste masuri anuntate depresedinte devin un fapt, cu alte cuvinte, dupa ce ele trec prinParlament, dupa ce se angajeaza si presedintele, si dupa ceeventual si probleme si cu Curtea Constitutionala, care au fostamintite, se rezolva".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO