Politică

Atac la Elena Udrea: Berceanu spune că unii miniştri vor să facă 10.000 de km de drumuri dar nu deosebesc bitumul de asfalt

Atac la Elena Udrea: Berceanu spune că unii miniştri vor să facă 10.000 de km de drumuri dar nu deosebesc bitumul de asfalt

Autor: Mediafax

01.05.2011, 13:14 255

Liderul PDL Dolj, Radu Berceanu,a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că unii miniştri vor să facă 10.000de kilometri de drumuri judeţene, dar că nu fac deosebirea întrebitum şi asfalt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Radu Berceanu a spus, la finaluldezbaterii moţiunii lui Vasile Blaga cu reprezentanţii ieşeni aiPDL, că Iaşiul ar merita să obţină postul de ministru al Muncii,întrucât filiala locală numără şapte parlamentari şi ar fiîndreptăţită să ceară acest lucru.

"Nu înţeleg de ce Iaşiul nu cerepostul de ministru al Muncii, pentru că are şapte parlamentari şiar avea tot dreptul. În guvern, unii nu au citit atâtea cărţi cât ascris spre exemplu Dumitru Oprea (senator de Iaşi al PDL şi fostrector al Universităţii Al.I. Cuza - n.r.). În plus, unii miniştrivor să facă 10.000 de kilometri de drumuri judeţene, dar nu facdeosebirea între bitum şi asfalt", a afirmat RaduBerceanu.

Ministrul Dezvoltării, ElenaUdrea, a anunţat recent demararea unui proiect privind reabilitareaaproximativ 10.000 de kilometri de drumuri judetene şi de intereslocal, până în 2013.

Tot la Iaşi, Radu Berceanu adeclarat că în anul 2002, când PDL trecea prin perioade grele,"unele blonde erau cu Bittner şi Petrache".

"Noi am trecut prin multe perioadegrele, mai ales prin anii 2002, că nu toţi am venit din 2006, decând partidul e la putere. Am fost şi când partidul era la greu. Amscris şi coordonat o parte din «cartea neagră a guvernării PSD»,iar pe vremea aia unele blonde erau cu Bittner şi Petrache, aşa cădacă începem să mergem în felul ăsta ar putea să fie probleme", adeclarat Berceanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO