Băsescu: Am aflat de stimulentele de la Finanţe acum două luni, iar premierul săptămâna trecută

pag01

pag01

  • pag01
Comentarii (2):
Nume1 - 18 octombrie 2010, 15:50

Cate minciuni spuneeee!!!! Cum sa nu stie mai cand in 2009 Boc avea o centralizare a tuturor sporurilor si stimulentelor acordate in ministere si administratia locala? De ce minti? Acest raport a fost unul dintre primele cerute pentru a taia din venituri!!!!! Cautati si veti gasi! Cand inca din 2008 se centralizau datele iar in 2009 le-a avut complete cum poti tu basescule sa zici ca acum cateva luni ai aflat iar boc a aflat la greva? Pai ce ministrul de finante a facut asa de capul lui? Da chiar fara sa stim ca s-a facut acea centralizare te contrazici singur cand spui ca ministrii anterioari au incercat sa-i convinga sa renunte la stimulente, una la mana..doi la mana: ministrul nu face nimic fara ca prim ministrul sa nu stie, nu ia nicio decizie fara primul ministru deci stia si boc si stiai si tu basescule din moment ce stiai ca si ce au discutat!!! Si stimulentele si sporurile nu a fost si nu sunt \"buba clientelara\" pentru ca se dadeau la toata lumea ......deci unde \"clientelismul\"? Iarasi a mintit si ministrul asta de finante si basescu. Boc spusese ca au fost acordate la \"toata lumea\" si asa si este....basescu si ministrul nu ....pai cum nu daca au iesit toti la greva? Daca erau acordate preferential mai ieseau toti? Nu ieseau doar cei care se presupune ca le-au luat? Aduceti sindicatele fata in fata, toti odata, cu boc, base, fosti ministri... actuali ministri ...ca asa spune base toate aiurelile posibile....!!!!

gsa - 18 octombrie 2010, 10:22

ca de obicei MINTE!!
El care stie tot ce misca in tara STIA si de salariile de la Finante!Numai ca minte cu nerusinare si sunt destui creduli care-l cred(inca).

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide