Politică

Băsescu: În 2013 îmi doresc stabilitate politică şi să se adeverească programul de guvernare al USL

Băsescu: În 2013 îmi doresc stabilitate politică şi să se adeverească programul de guvernare al USL

Autor: Pacala Dana, Kiss Edit

30.12.2012, 15:47 133

Preşedintele Traian Băsescu a ieşit, duminică la prânz, la o plimbare cu soţia sa în staţiunea Covasna, el fiind întrebat de jurnaliştii prezenţi ce mesaj le transmite românilor pentru noul an.

"Ce l-am transmis întotdeauna: să fie un an mai bun 2013 decât 2012", a răspuns şeful statului.

Întrebat ce şi-ar dori pentru el, şeful statului a spus că şi-ar dori multe, dar, spre exemplu, îşi doreşte să se îndeplinească programul de guvernare al USL, un program "cu multe beneficii pentru români".

"Multe mi-aş dori, dar, spre exemplu, îmi doresc să se adeverească programul de guvernare al USL. Aţi văzut ce program, cu multe beneficii pentru români, şi mi-aş dori mult ca acel program să se îndeplinească. Mi-aş dori să fie stabilitate politică şi asta e...", a adăugat preşedintele.

Traian Băsescu şi soţia acestuia au ajuns, duminică, la Covasna cu un elicopter care a aterizat în curtea vilei de protocol unde şeful statului este cazat de fiecare dată când vine în această staţiune.

Şeful statului va rămâne la Covasna până în 2 ianuarie. El a spus că va petrece Revelionul la un hotel din staţiune, alături de soţia sa şi de cele două fiice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO