Politică

Băsescu, la întâlnirea cu FMI: Ne vorbiţi de succese... poate la următoarea întâlnire o să vă trimitem nişte oameni care protestează în Bucureşti

Băsescu, la întâlnirea cu FMI: "Poate o să trimitem nişte oameni care protestează în legătură cu succesele"

Autor: Liviu Dadacus - Mediafax

26.01.2012, 16:49 2716

Directorul executiv în FMI Menno Snel i-a spus, joi, şefului statului că "la ultimele întâlniri au fost foarte multe complimente" faţă de cum a administrat ţara în criză, Băsescu răspunzând:"Poate la următoarea noastră întâlnire o să trimitem nişte oameni care protestează...în legătură cu succesele".

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit, joi, la Cotroceni, pe noul director executiv în cadrul FMI, Menno Snel.

La începutul întâlnirii, preşedintele Băsescu l-a întrebat pe oficialul FMI: "Cum se vede România de la Washington?".

"La ultimele întâlniri au fost foarte multe complimente faţă de modul în care aţi administrat ţara în criză", a răspuns Menno Snel, preşedintele Băsescu replicând: "Poate la următoarea noastră întâlnire o să trimitem nişte oameni care protestează în Bucureşti... (râsete - n.r.) În legătură cu succesele noastre".

"Sunt oricând pregătit", a spus la rândul său Menno Snel.

La întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu şi noul director executiv în cadrul FMI, Menno Snel, au participat şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO