Politică

Băsescu,lui Arafat: Să nu creăm psihoză publică,că guvernul vrea să distrugă sistemul de ambulanţă

 Băsescu,lui Arafat: Să nu creăm psihoză publică,că guvernul vrea să distrugă sistemul de ambulanţă

Autor: Mediafax

09.01.2012, 20:52 1236

Preşedintele Băsesecu i-a spus lui Raed Arafat, într-o emisiune la care a intervenit telefonic, că cea mai corectă abordare este să-i prezinte ministrului observaţiile sale şi nu să creeze "o psihoză publică", că guvernul ar vrea să distrugă sistemul de ambulanţă, să-l dea "la nişte golani privaţi".

Preşedintele Traian Băsescu a intervenit, luni seară, într-o emisiune la Realitatea TV, la care invitat era subsecretarul de stat Raed Arafat, replicând nemulţumirilor exprimate de acesta din urmă legate de proiectul noii legi a sănătăţii. Şeful statului şi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii au avut un schimb de replici în emisiune.

Preşedintele Băsescu a apreciat că o nouă lege, lansată în dezbatere publică, este necesară.

"Vreau să-l atenţionez pe domnul doctor Arafat că acest proiect de lege este pentru discutat, de asta a fost lansat în dezbatere publică, cea mai corectă abordare este să se prezinte la ministru cu observaţiile dânsului şi nu să creeze o psihoză publică, că acest guvern, ticălos, de altfel, nu, domnu' Arafat, vrea să distrugă sistemul de ambulanţă, să-l dea la nişte golani privaţi", a spus Băsescu. El a menţionat că, dacă acesta este mesajul, este incorect. Raed Arafat a răspuns că nu a spus aceste lucruri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO