Politică

Băsescu, lui Iohannis: Vă voi transfera toate dosarele importante, în această perioadă de tranziţie

Băsescu, lui Iohannis: Vă voi transfera toate dosarele...

Autor: Valentina Postelnicu

21.11.2014, 14:06 1015

”Sigur, nu va fi uşor mandatul dumneavoastră, domnule preşedinte ales, vă voi transfera tot ceea ce ştiu, aşa cum am stabilit, într-o perioadaă de tranziţie, care începe astăzi”, i-a transmis Traian Băsescu lui Klaus Iohannis.

Şeful statului a menţionat că această perioadă de tranziţie este o noutate a mandatului prezidenţial.

”Îmi aduc aminte, cu domnul preşedinte Iliescu schimbul s-a făcut pur şi simplu în 15 minute, am schimbat locatarul de la Cotroceni”, a adăugat el.

Traian Băsescu a ţinut să precizeze că acum, prin organizarea timpurie a alegerilor, există posibilitatea unei perioade de tranziţie, în care fiecare consilier, pe domeniul lui, să transfere dosarele.

”Eu însumi voi transfera dosarele importante către domnul preşedinte Klaus Iohannis”, a afirmat Băsescu.

Şeful statului a menţionat că sunt instituţii care s-au modernizat, adăugând că nu are nicio reţinere să spună că instituţiile care într-un fel sau altul au ţinut de preşedintele României, au făcut paşi înainte.

”Avem prea multe instituţii care, urmare a jocului politic, la nivel guvernamental, încă nu sunt reformate”, a afirmat Traian Băsescu.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO