Politică

Băsescu pe Facebook: Dacă am tăcut în ultimul timp, nu înseamnă că gândesc altfel. Veţi vedea curând

Băsescu pe Facebook: Dacă am tăcut în ultimul timp, nu înseamnă că gândesc altfel. Veţi vedea curând

Autor: Departamentul Politic

05.11.2012, 16:45 2555

Preşedintele Traian Băsescu spune, într-un mesaj video postat pe Facebook în care le mulţumeşte celor care i-au transmis mesaje de ziua sa, că, deşi a tăcut "puţin" în ultimul timp, nu înseamnă că a început să gândească altfel despre ţara sa, iar acest lucru se ve vedea curând.

"Vreau să mulţumesc tuturor acelor care anul acesta m-au felicitat cu ocazia zilei mele de naştere. Fie că au făcut-o pe Facebook, fie că au făcut-o pe Internet, fie că au făcut-o prin mesaje lăsate la cabinet. M-a impresionat numărul extraordinar de mare de vizitatori de pe Facebook: 185.000 din care 12.000 de Like-uri şi 4.000 de mesaje. În afara acestora, au fost foarte mulţi care au simţit nevoia să-mi adreseze mesaje de felicitare direct acasă", spune Traian Băsescu în mesajul video.

El le mulţumeşte tuturor şi apreciază că anul acesta "parcă au fost mai mulţi ca oricând"

"Îi aigur că rămân acelaşi preşedinte. Chiar dacă în ultimul timp am tăcut puţin, nu înseamnă că am început să gândesc altfel despre ţara mea şi acest lucru îl veţi vedea curând", spune Traian Băsescu în finalul mesajului.

Traian Băsescu a împlinit duminică vârsta de 61 de ani.

Sâmbătă seară, preşedintele se afla la Castelul Foişor, unde urma să îşi sărbătorească ziua de naştere şi unde sosiseră şi lideri PDL, între care Anca Boagiu şi Adriean Videanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO